Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dacia investeşte în generaţiile din prezent, viitor, dar şi din trecut

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 647

b_400_250_16777215_00_images_images2_ziar_2020_iulie_2498_34.jpgUzina Dacia de la Mioveni se află printre primele uzine ale grupului Renault în materie de calitate şi productivitate, iar resursele umane reprezintă o prioritate pentru Dacia, fapt susţinut prin acţiuni concrete de echipa de specialişti condusă de directorul general Christophe Dridi.

„În cadrul întâlnirii pe care am avut-o astăzi cu domnul Christophe Dridi, director general Automobile Dacia şi Groupe Renault România, alături de Gabriel Sicoe, director Afaceri Publice Groupe Renault în România şi alţi membri ai Departamentului de Resurse Umane din cadrul companiei, am discutat mai multe subiecte care fac directă referire la comunitatea din Mioveni. Din respect pentru generaţiile care au muncit şi au pus umărul la dezvoltarea mărcii Dacia, pe plan social, reprezentanţii uzinei vor veni în sprijinul foştilor angajaţi, cât şi al celor aflaţi în pragul pensionării cu un ajutor extrem de important. Prin digitalizarea arhivei şi transferul vechilor documente de pe hârtie în format electronic, din luna septembrie a acestui an, timpul de eliberare al adeverinţelor şi de răspuns la solicitările foştilor angajaţi se va reduce considerabil, unele documente putând fi eliberate solicitantului chiar pe loc. Conducerea uzinei a dat asigurări despre faptul că atât proprii muncitorii, dar şi toţi cetăţenii care interacţionează direct ori indirect cu uzina de automobile sunt în deplină siguranţă din punct de vedere medical, datorită măsurilor de securitate şi sănătate cuprinse în planul de producţie. De asemenea am discutat şi despre proiectul de extindere al platformei Dacia la Moveni. Totodată, directorul general al uzinei a apreciat decizia Primăriei Mioveni de redeschidere pe perioada verii a creşelor şi grădiniţelor cu program prelungit în cele trei locaţii din oraş, ca măsură de sprijin pentru angajaţii care nu aveau alte soluţii de a-şi supraveghea copiii în timpul programului de lucru. În plus, Christophe Dridi şi-a arătat intenţia de a participa la inaugurarea noului corp al Grădiniţei Campionii, tânăra generaţie reprezentând viitorul Uzinei Dacia, generaţie în care compania doreşte să investească alături de administraţia locală.”, a transmis primarul Ion Georgescu.

 

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK