Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Patru medalii de aur şi una de argint pentru ACS Ambiţia Irinel la Golden Promotion Fight

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 876

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2426_Clipboard07.jpgLa sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea Ocna Şugatag, din Maramureş,  a avut loc o gală importantă de kickboxing, Golden Promotion Fight, la care au participat şi cinci foarte tineri sportivi de la ACS Ambiţia Irinel Câmpulung. Ambiţioşi, după cum o arată şi denumirea clubului, dar şi foarte bine pregătiţi, luptătorii musceleni s-au întors acasă cu patru medalii de aur şi una de argint. O performanţă remarcabilă care demonstrează încă o dată valoarea şcolii de kickboxing de la Câmpulung, fondată de militarul Irinel Bădulescu.

Au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere, după un parcurs fără greşeală, Adrian Codruţ Duţescu (11 ani, categoria 42 kg), Eric Andrei Ştefan (11 ani, categoria 32 kg), Nicoleta Andrada Neacşu (11 ani, categoria 40 kg) şi Haruna Izabela Bivolu (13 ani, categoria 50 kg). Enache Romeo (11 ani, categoria 44 kg) a trebuit să se mulţumească doar cu „argintul”, după un meci dificil cu un sportiv mai mare ca el. „Mă aşteptam ca toţi sportivii mei să câştige medalii de aur, pentru că îi ştiu foarte bine, ştiu cât de pregătiţi sunt, ştiu cât de mult se pregătesc şi cât de ambiţioşi sunt, ambiţie moştenită de la mine. Au fost atenţi la ce indicaţii le dau din colţul ringului, cu privirea fixată pe adversar, lovind şi apărându-se în acelaşi timp. Cel mai puternic sportiv al meu a fost Romeo Enache, din Albeştii de Muscel. Are 11 ani şi a luptat cu un sportiv mai mare şi destul de pregătit. Chiar dacă a pierdut meciul, el este câştigător pentru felul cum a luptat în cele trei reprize. Adrian Codruţ Duţescu este elev la Liceul cu Program Sportiv şi are 11 ani. Pe el îl declar cel mai ambiţios sportiv. În pauzele dintre reprize mă întreba cu lacrimi în ochi: „Dacă pierd”?... „Nu vei pierde, stai relaxat şi fă ceea ce faci la antrenament”, i-am răspuns. Şi a câştigat! Izabela Haruna Bivolu este elevă la Şcoala Gimnazială „Sfântul Iacob” şi are 13 ani. Este la a doua competiţie şi practică kickboxing de 9 luni. Este sprijinită în totalitate de ASC Ambiţia Irinel. După cele 3 reprize de luptă, cu lovituri puternice şi mişcare multă, a reuşit sa încânte arbitrii ieşind câştigătoare cu 3-0. Eric Andrei Ştefan învaţă la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” şi are 11 ani. Practică kickboxing de aproximativ un an, iar la această competiţie a demonstrat că poate mai mult şi că este un luptător cu potenţial. Andrada Nicoleta Neacşu este elevă la Şcoala Gimnazială „Sfântul Iacob” şi are 11 ani. Practică kickboxing de aproximativ 10 luni şi la categoria ei este neînvinsă până acum. Deţine doar medalii de aur, dar şi frumoasa centură „AMATEUR KICKBOXING CHAMPION”. Nimeni nu rămâne în urmă... suntem cu toţii campioni. Felicitări luptătorii mei ambiţioşi!”, a comentat Irinel Bădulescu evoluţiile elevilor săi. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK