Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Mariea şi Popa, aur  la Campionatele Naţionale de lupte greco-romane U23

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2426_Clipboard06.jpg

La finalul săptămânii trecute, în sala de sport a comunei Zăbala, din judeţul Covasna, au avut loc finalele Campionatului Naţional Individual de Lupte U23. Clubul Sportiv Muscel a reuşit, după mai mulţi ani de pauză, să scoată un campion naţional, însă municipiul Câmpulung se mai poate lăuda cu încă o medalie de aur, obţinută de un sportiv legitimat la Steaua Bucureşti.

Aproximativ 160 de sportivi de la cele mai importante cluburi din ţară, de lupte libere şi greco-romane, s-au înfruntat pe saltea pentru medaliile puse în joc. Printre aceştia s-au aflat şi componenţii lotului naţional de greco-romane, care şi-au reprezentat cluburile la care sunt legitimaţi şi care s-au impus fără probleme. Clubul Sportiv Muscel a reuşit, după mai mulţi ani de secetă, să aducă în vitrina cu trofee o nouă medalie de aur prin basarabeanul naturalizat, Nicolae Popa (categoria 82 kg). Un alt muscelean, dar care în prezent apără culorile roş-albastre ale clubului din bulevardul Ghencea, Vlad Mariea (categoria 87 kg) a urcat şi el pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere. Finalele Campionatului Naţional de Lupte rezervate seniorilor Under 23 au fost un test de verificare pentru componenţii lotului naţional de greco-romane în vederea Campionatelor Mondiale care vor avea loc la finalul lunii în capitala Ungariei, Budapesta. A.B.

Evenimentul Muscelean