Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fântâna arteziană din Piaţa Primăriei, bună şi ca teren de sport

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 428

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2489_12.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2489_13.jpgDe 1 iunie, câţiva copii învăţaţi cu acţiunile sportive din anii trecuţi, organizate, de Ziua Copilului, în centrul Câmpulungului, şi-au dat întâlnire la locul tradiţional al sărbătorii. În acest an, evenimentele n-au mai fost permise, prin urmare, cei mici, care s-au simţit neglijaţi, au marcat în felul lor aniversarea. Tot prin sport, după obicei, folosindu-se de suprafaţa proaspăt reparată a Pieţei „Vasile Milea”. Spaţiul care i-a tentat cel mai mult pe copii l-a reprezentat viitoarea fântână arteziană care, având marginile sub forma unei rame de culoare diferită de restul pavajului, a servit drept teren de sport. Numai bun de încins pe el o partidă de tenis cu piciorul. Proprietarii de apartamente, dezobişnuiţi de zgomot, o dată prin instituirea stării de urgenţă, care a rărit considerabil trecătorii pe sub balcoanele lor, a doua oară prin abandonul echipei lui Răuţoiu înainte să intrăm în starea de urgenţă, n-au stricat distracţia puştimii, căci era ziua lor. 

„Suprafaţa de joc”, din care, de un an, ar fi trebuit să ţâşnească jeturi de apă, conform contractului încălcat mult şi bine, a fost împărţită de jonglorii cu mingea cu picii pe biciclete. Aceştia din urmă şi-au exersat schemele riscante, cu picioarele ghemuite pe cadru, tot pe amplasamentul fântânii arteziene, care, pe la începutul anului, i-a dat mâncărimi de roţi celui dintâi om al Bisericii muscelene, protopopul Petre Moşoianu. Păi, dacă fântâna n-arată şi nu se comportă ca o fântână, omul de unde să ştie ce e parcela delimitată cu o bandă de nuanţă închisă?! Staţi să vedeţi când o vor pune în funcţiune! Va fi ispita mai mare pentru copiii ciclişti care nu găsesc plăcere în a se plimba normal, ca părinţii şi bunicii, dând din pedale. Ce slalom vor face printre jerbele de apă, lăsându-i cu gura căscată, de uluire, pe poliţiştii locali! M.B.            

 

The most visited gambling websites in The UK