Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Parlamentarii PSD, Simona Bucura Oprescu şi Gheorghe Marin, au luat la pas localităţile din Muscel

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 530

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2521_25.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2521_24.jpgÎn campania pentru alegerile locale, care se va încheia mâine dimineaţă, echipele PSD au fost, din nou, în mijlocul oamenilor. Au fost luate la pas localităţile Muscelului, pentru a sta de vorbă cu oamenii, pentru a-i înţelege şi pentru a le fi prezentate proiectele social democraţilor pe fiecare localitate în parte. „În comunele din Muscel, localităţi pitoreşti ale judeţului Argeş, am găsit oameni calzi şi buni gospodari. Le mulţumim tuturor celor pe care i-am întâlnit pentru primirea frumoasă pe care ne-au făcut-o! Contăm pe susţinerea dumneavoastră pentru Ion Mînzînă, candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş, şi pentru colegii noştri din PSD, candidaţi la funcţiile de primari şi consilieri locali!”, a fost mesajul deputatului PSD, Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al Organizaţiei Judeţene, după ce a însoţit echipele PSD în campania electorală.

Şi senatorul Gheorghe Marin a fost la fel de activ, implicându-se în campaniile de susţinere a candidaţilor din Câmpulung şi localităţile din Nordul judeţului. “E.M.”

 

 

The most visited gambling websites in The UK