Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ion Mînzînă, candidatul PSD la președinția CJ Argeș. Dan Manu rămâne simplu membru de partid

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 440

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2508_12.jpgÎn ședința CEx de la începutul lui februarie, Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, și-a anunțat candidatura la Consiliul Județean, acceptată în unanimitate. Astfel, Ion Mînzînă a fost primul lider politic care și-a făcut cunoscută intrarea în marea bătălie de la locale pentru cea mai mare funcție din județ. Acestea fiind știute de o jumătate de an, președintele Consiliului Județean Arges, Dan Manu, a revenit, anunțând că nu va candida pentru un nou mandat, urmând să rămână un simplu membru al PSD. „Nu intenționez să candidez în luna septembrie. Eu rămân un simplu social-democrat, un membru simplu și așa vreau în acest moment.”, a declarat Manu în cadrul unei conferințe de presă.

El a adăugat că a primit propuneri de susținere din partea mai multor partide, dar le-a declinat. „Am primit mii de încurajări, de la cunoscuți, necunoscuți. Sunt nu puține partidele care m-au rugat să candidez, în numele partidelor respective, chiar partidulețe care la un moment dat au dorit să îmi susțină candidatura, eu să candidez independent. Nu am făcut treaba aceasta și nu o voi face. În acest moment sunt social-democrat.”, a precizat președintele CJ Argeș, citat de Agerpres. Manu s-a declarat mulțumit de activitatea pe care a desfășurat-o în ultimii patru ani. „Toate demersurile pe care le-am făcut în echipă au fost numai și numai pentru a ajuta cetățeanul în suferință în această perioadă dificilă. Sunt împăcat cu faptul că în acești patru ani, în calitatea mea de președinte, cu echipa pe care am condus-o din 2016, am făcut lucruri importante, proiecte majore de interes județean.”, a mai spus presedintele CJ.

Dan Manu, de profesie medic legist, a condus CJ Argeș începând din anul 2016. Anterior, el a ocupat functia de director al Serviciului Județean de Medicină Legală. Liderul județean al PSD, Ion Mînzînă, a fost validat drept candidat al social-democraților la președinția CJ Argeș pentru alegerile din septembrie. El ocupă, în prezent, una dintre cele două funcții de vicepreședinte al CJ Argeș.

Ion Mînzînă a fost ales la conducerea organizației PSD Argeș pe 17 ianuarie, înlocuindu-l în funcția de președinte pe senatorul Șerban Valeca. Mînzînă a fost susținut atunci de Lia Olguța Vasilescu și Marcel Ciolacu.

El a avut, anterior, trei mandate de parlamentar: între 1996 și 2000 a fost senator din partea PRM, iar în legislaturile 2000-2004 și 2004-2008 a fost deputat.

 

The most visited gambling websites in The UK