Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Câmpulungeanca Adelina Pestriţu a dat vestea cea mare: Este însărcinată!

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 4796

 b_400_250_16777215_10_images_2256_pestritu.jpgAceasta a făcut anunţul chiar de ziua ei, zi în care a făcut publică şi prima poză alături de iubitul ei, Virgil, bărbatul cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de un an. Adelina este în luna a treia de sarcină, iar acest lucru i-a dat foarte multe motive de fericire. Ea a dat vestea cea mare chiar în ziua în care a împlinit 31 de ani! Vedeta a postat pe pagina personală de socializare un mesaj prin intermediul căruia îşi anunţă prietenii că urmează să devină mămică pentru prima dată. Cu această ocazie, bruneta a postat şi prima poză cu iubitul şi tatăl copilului ei, Virgil Steblea. „Dragii mei prieteni, vârsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu şi iubitul meu, Virgil, suntem fericiţi să împărtăşim cu voi vestea că vom deveni părinţi. Fericirea noastă este cu atât mai mare cu cât, în curând, vom sărbători şi un an de relaţie. Suntem copleşiţi de emoţii şi abia aşteptăm să treacă cele şase luni rămase până vom fi trei. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinţi.”, a postat Adelina Pestriţu. O altă surpriză de care a avut parte şi un moment important de ziua sa a fost cel în care prietenii Adelinei au mers acasă la aceasta cu flori, tort şi cadouri. Se pare că este o tradiţie aparte în grupul ei de prieteni. Iar aceasta, ştiind tradiţia, i-a aşteptat cu braţele deschise. Sprijinul pe care Adelina îl are din partea prietenilor a contat mereu pentru ea.  „În frumoasa gaşcă de prieteni pe care o am, s-a format o tradiţie ca, de ziua fiecăruia dintre noi, la miezul nopţii, să fim primii care cântă „La mulţi ani!” Numai că astăzi, de ziua mea, le-am pregătit eu lor o surpriză. Este minunat să simţi că ai lângă tine prieteni adevăraţi şi că te însoţesc la fiecare pas important şi nu numai, din viaţa ta.”, a scris Adelina pe pagina sa de socializare.

Adelina s-a născut la Câmpulung şi a locuit în cartierul Grui. A învăţat la Şcoala Gimnazială „Oprea Iorgulescu” şi la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”. A debutat în cariera sa, ca dansatoare sau animatoare într-un club din Ibiza, iar apoi s-a axat pe modeling şi pe show-uri TV. Acum, câmpulungeanca se gândeşte la viaţa de mămică şi la copilul şi familia pe care le va avea. 

The most visited gambling websites in The UK