Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Recorduri de viteză pe DN 73

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 970

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Ianuarie_2551_vitezomani.jpgLa finele săptămânii trecute, mai mulţi conducători auto au fost amendaţi şi au ajuns pietoni pentru trei luni după ce au fost prinşi de poliţişti şofând cu viteze ameţitoare pe DN 73, prin localităţile din Muscel spre Piteşti.

Pentru creşterea gradului de disciplină rutieră, poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pe fondul condiţiilor meteo specifice de iarnă, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

În numai o oră, oamenii legii au depistat vineri, 15 ianuarie, patru şoferi care circulau pe DN 73 cu viteze mult peste limita legal admisă.

Cel mai tare a apăsat pedala de acceleraţie un bărbat de 35 de ani, din Mihăeşti, care conducea un autoturism pe DN73, pe raza localităţii de domiciliu, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 157 kilometri la oră.

În „top” a urmat un tânăr de 20 de ani, din Bălileşti, depistat de poliţişti şofând prin Schitu Goleşti cu „doar” 142 kilometri pe oră.

Următorul pe „podium” a fost un tip de 46 de ani, din Poienarii de Muscel, care a fost prins de radar cu 124 kilometri pe oră, tot pe DN 73, prin Schitu Goleşti.

S-a ţinut aproape de tineret şi un bărbat de 71 de ani, din Dragoslavele, care gonea prin Stâlpeni cu 104 kilometri la oră.

Toţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 1.305 lei fiecare, fiindu-le reţinute permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

♦Vor ajunge în instanţă după ce au refuzat să li se testeze alcoolemia

Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au finalizat cercetările în două dosare înregistrate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz ori sustragere a conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În primul caz, din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în luna octombrie a anului 2020, un tânăr de 27 de ani, din comuna Vlădeşti, după ce a condus un autoturism pe Drumul Comunal 7, pe raza comunei de domiciliu, aflându-se sub influenţa alcoolului, a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Al doilea dosar l-a vizat pe un bărbat de 54 de ani din Rucăr, care în luna mai a anului 2020, a fost depistat conducând un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Valea Mare Pravăţ, aflându-se sub influenţa alcoolului, după care a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dosarele cauzelor au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată. Adrian Tănase

 

The most visited gambling websites in The UK