Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dispărut de la domiciliu, găsit mort sub un podeţ

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 864

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2508_43.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2508_42.jpgDescoperire macabră, luni seara, în apropierea comunei Schitu Goleşti! Un bărbat de 47 de ani, din Capu Piscului, dispărut de la domiciliu la sfârşitul lunii iulie, a fost găsit mort, sub un podeţ. Poliţiştii musceleni au demarat cercetările de rigoare pentru a stabili circumstanţele şi cauza decesului. Din primele verificări, nu sunt suspiciuni care să reliefeze o situaţie de violenţă.  

Ion A. era cunoscut în localitate ca un împătimit al băuturilor alcoolice şi cu probleme psihice (suferea de epilepsie). A plecat voluntar de la domiciliu la sfârşitul lunii iulie, într-o direcţie necunoscută, iar familia a anunţat dispariţia sa la Poliţie, fără acord de mediatizare la acel moment, în condiţiile în care nu existau împrejurări care să fi impus mediatizarea. Luni seara, bărbatul a fost găsit decedat sub un podeţ, pe drumul care face legătura, peste deal, între localităţile Schitu Goleşti şi Capu Piscului, de către un echipaj de la Secţia nr. 14 Poliţie Rurală Schitu Goleşti, după ce câţiva localnici au dat alarma, simţind în zonă un miros specific de cadavru. Trupul neînsufleţit se afla într-o stare avansată de putrefacţie şi nu prezenta semne de violenţă. Cazul a fost preluat de către judiciariştii din cadrul Poliţiei Câmpulung, iar cauza decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei. A.B.

 

The most visited gambling websites in The UK