Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Joi, termen în procesul musceleanului care a lovit o poliţistă, la Mihăeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 385

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2393_Clipboard17.jpg

Trei bărbaţi din Mihăeşti au ajuns în vizorul oamenilor legii după ce au agresat un echipaj de Poliţie, care venise să aplaneze un conflict în localitate. După incidentul din 10 martie, doi au fost reţinuţi preventiv, iar pentru al treilea s-a dispus continuarea cercetărilor cu el în libertate. Între timp, şi aceştia din urmă au fost eliberaţi. Cel mai tânăr dintre agresori a fost condamnat, după ce şi-a recunoscut vina, procesele continuând în cazul celorlalţi.

Este vorba despre Gheorghe Gabriel Popescu, de 21 de ani, tatăl lui, Gheorghe Popescu, de 46 de ani, şi Costel Anghel, de 46 de ani. Muscelenii sunt acuzaţi că au agresat un echipaj de Poliţie, care era de serviciu pe raza Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti. Agenţii Sorin Gheorghe Georgescu şi Ana Maria Pitulan au ajuns în satul Drăghici, comuna Mihăeşti, în urma unui apel primit la 112 de la o persoană care reclama că, la un bar din sat, trei bărbaţi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice s-au luat la bătaie. Oamenii legii au încercat să aplaneze conflictul, dar furia agresorilor s-a îndreptat asupra lor. Poliţista a fost lovită în zona capului, motiv pentru care a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar bărbatul în uniformă a fost şi el îmbrâncit şi i s-au adus cuvinte injurioase.

Acum o lună, pe 20 mai, Gheorghe Gabriel Popescu şi-a recunoscut vina şi a primit de la magistraţii Judecătoriei Câmpulung o pedeapsă de un an de închisoare, cu suspendarea executării pe durata a trei ani, plus 60 de zile de muncă neremunerată, în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Mihăeşti sau Schitu Goleşti. Tatăl lui, Gheorghe Popescu, a adoptat aceeaşi strategie, şi şi-a recunoscut greşeala, ultrajul asupra agentului Sorin Gheorghe Georgescu, urmând să se producă decizia de condamnare şi în cazul lui.

Joi, pe 20 iunie 2019, se va derula o înfăţişare în cazul celui de-al treilea, care s-a dovedit că e cel care a lovit-o pe agenta Ana Maria Pitulan. Costel Anghel este judecat sub măsura controlului judiciar, care i-a fost menţinută de Judecătoria Câmpulung chiar săptămâna trecută, pe 13 iunie 2019, cu toate că el a cerut ridicarea acestei măsuri preventive. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK