Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Anul viitor, ediţia aniversară Posada Rock va fi în august

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 257

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2521_31.jpgAşa cum v-am spus, anul acesta concursul Posada Rock, cel mai vechi şi cel mai important concurs pentru formaţiile rock din ţară, o rampă de lansare pentru trupele tinere a fost organizat la terasa Quantic, din Bucureşti, între 18 şi 20 septembrie. Pe 20 septembrie, în condiţii de maximă siguranţă, atât pentru spectatori, cât şi pentru trupe şi personalul tehnic, au avut loc Gala Laureaţilor.

Juriul, format din Laurenţiu Lenti Chriac, Bogdan Prundeanu, Răzvan Brăileanu, Denis Uţă şi Bogdan Ştefan Trîmbaciu, a selectat următoarele formaţii care au cântat în finala concursului Posada Rock de la Quantic: Creepy Willie (Cluj Napoca), Dark Fusion (Bucureşti), Drive Your Life (Varna-Bulgaria), Katara (Arad), MBP (Bucureşti), Neon Prophecies (Bucureşti), Olympus Mons (Bucureşti), Secret Society (Bucureşti), Ahadows Aut Of Time (Varna-Bulgaria), Valak Band (Bucureşti). Aceste 10 formaţii au fost selectate dintre cele 28, care s-au înscris anul acesta. 

Câştigătorii de anul acesta au fost: Locul I: Drive Your Life; Locul II: Katara; Locul III: Valak

Marele Premiu: Olympus Mons.

„Posada Rock va avea loc între 13 şi 15 august 2021 pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, iar prima veste bună este că Skid Row rămâne unul dintre headlineri şi va susţine un show memorabil în seara de vineri, 13 august 2021. De altfel, anul viitor se vor împlini 35 de ani de la primul festival Posada Rock, iar acest lucru va fi marcat de o ediţie aniversară care le va depăşi pe toate celelalte ca amploare şi ca sonoritate a numelor de pe afiş. În acest moment mai avem confirmată încă o trupă de peste Ocean şi suntem în discuţii cu formaţii cunoscute de pe aproape toate continentele, din America (de Nord şi de Sud) în Australia şi din Europa în Orientul Mijlociu. Abia aşteptăm să vă dăm detalii!”, au anunţat organizatorii de la Asociaţia Rock Culture. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK