Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Sprijin de la APIA pentru împăduriri

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 191

Instituţia Prefectului Argeş informează că Ministerul Agriculturii, prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, va lansa cea de-a cincea sesiune de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”. Schema de ajutor de stat face parte din Programul Naţional de Dezvoltate Rurală 2014-2020, iar alocarea financiară este de 10 milioane de euro.

Sprijinul financiar se acordă deţinătorilor de terenuri agricole, în baza unui angajament pentru o perioadă de 12 ani şi vizează crearea de trupuri de pădure şi de perdele forestiere de protecţie. Sprijinul se acordă ca valoare fixă, reprezentată de costuri standard pe hectar pentru împădurire şi compensarea pierderilor de venit agricol.

Terenurile agricole aflate în proprietatea unităţilor administrativ teritoriale (comune, oraşe, municipii) sunt eligibile în cadrul schemei de ajutor de stat. Versiunea aprobată a ghidului solicitantului, precum şi documentele relevante pentru implementarea schemei de ajutor de stat se găsesc pe site-ul http://www.apia.org.ro, la secţiunea „Măsuri de sprijin şi IACS”.

 

The most visited gambling websites in The UK