Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Elena Lasconi aşteaptă sugestii pentru viitorul slogan electoral

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 852

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2497_Clipboard18.jpgCandidat din partea USR la Primăria Câmpulung, Elena Lasconi lansează pentru electoratul câmpulungean o provocare, de a găsi împreună îndemnul, sloganul, care să apară pe materialele electorale din campania alegerilor locale, care vor avea loc anul acesta, pe 27 septembrie.

„Din ciclul „V-au minţit destul baronii. Stop! Votează cu Lasconi!”, vă invit alături de mine, la un proiect în premieră în Câmpulung, dar cred că şi în ţară. Îmi doresc să fiţi parte din precampania şi campania mea electorală, deoarece, pentru mine, voi sunteţi cei mai importanţi. Tocmai de aceea, dacă voi ajunge primar, prioritatea mea sunteţi voi - implicarea cetăţenilor trebuie să devină şi va deveni modul de lucru al Primăriei Câmpulung. Pentru că oraşul este despre oameni şi asta trebuie să înţeleagă toată lumea: politicieni, funcţionari publici, miniştri, primari, etc. Să-i dăm bătaie, zic, pentru că ceilalţi candidaţi sunt sfătuiţi de echipele unor agenţii. Sunt sigură, însă, că niciun specialist în publicitate şi comunicare nu are idei mai bune ca ale noastre. Iată provocarea: 

1.Care este în opinia voastră sloganul cel mai potrivit care urmează să apară în materialele electorale ale candidatului Elena Lasconi.

2.Mi-ar plăcea foarte mult ca unele dintre ele să conţină şi fotografii cu voi/familiile voastre. Aşa că, dacă sunteţi de acord, aveţi încredere şi mă susţineţi, puteţi să îmi trimiteţi fotografii pe whatsapp, la numărul de telefon 0745.843.291. Abia aştept!”, este apelul Elenei Lasconi, care doreşte să-şi deruleze campania electorală împreună cu câmpulungenii şi alături de ei. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK