Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Nicolae Zaharia: „Turismul sportiv - o soluţie reală pentru dezvoltarea turismului în Câmpulung”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 235

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2508_38.jpgMTB Academy Cup a ajuns în acest an la a IV-a ediţie, aducând în prim-plan un format inedit, respectiv două zile de concurs dedicate disciplinelor XCE şi XCO, la care au fost invitaţi atât rideri profesionişti, cât şi participanţi amatori, gata să ia cu asalt un traseu tehnic, variat şi rapid, marca Răzvan Jugănaru. Sâmbătă au fost deschise porţile Campionatului Naţional de XCO, iar duminică au continuat întrecerile contând pentru Campionatul Naţional de XCE. Ambele evenimente au fost disponibile pentru un număr de maxim 150 de participanţi, fiind luate măsuri speciale pentru a asigura siguranţa tuturor celor prezenţi, în contextul evoluţiei crizei sanitare cauzate de virusul Covid-19. Competiţia s-a desfăşurat pe platoul din Grui, iar traseul a avut o lungime reală de 2,1 km şi 20 m diferenţă de nivel. Participanţii au avut de parcurs un trase de un număr de ori corespunzător categoriei de concurs, astfel:

-Copii D2 5-6 ani | Masculin şi Copii D2 5-6 ani | Feminin: 1 tură

-Copii D1 7-8 ani | Masculin şi Copii D1 7-8 ani | Feminin: 2 ture

Printre cei care au asistat la întreceri s-au aflat fostul prefect Emanuel Soare şi candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Câmpulung, Nicolae Zaharia. „Astăzi am participat, alături de Emanuel Soare, la o etapă a campionatului Național XCO (mountain bike) organizată impecabil, la Câmpulung Muscel, pe platoul din aproprierea plantației din Grui.  Am mai spus-o și o repet, astfel de evenimente sunt o șansă reală pentru dezvoltarea turismului în Câmpulung. Cicloturismul, turismul ecvestru, alergarea montană, offroad-ul, competițiile de raliuri, sunt fenomene care trebuie promovate puternic în zona noastră.  Sunt câmpulungeni de toată isprava care se implică în dezvoltarea acestor activități cu toată ființa lor,  iar administrația trebuie să dezvolte un parteneriat cu societatea civilă și privată, un parteneriat de tip win-win, care să aducă turiștii la Câmpulung! Astăzi, multe pensiuni au fost pline datorită acestei competiții!”, a precizat Nicolae Zaharia pe pagina sa de Facebook. Competiţia nu a fost lipsită de incidente. Trei concurenţi s-au accidentat şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind scoşi de pe traseu cu ajutorul salvamontiştilor musceleni. A.B.

 

The most visited gambling websites in The UK