Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

ANI i-a interzis lui Ionică să candideze

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 368

b_400_250_16777215_00_images_images2_ziar_2020_iunie_2495_17.jpgPână în prezent, PSD Argeș încă nu a stabilit candidatul pentru Primăria Pitești. Se vorbea fie despre Cristian Gentea, liderul organizației din Pitești, fie a lui Cornel Ionică, primar în funcție.

Se pare însă că edilul șef nu va mai putea candida! Concret, Agenția Națională de Integritate a publicat pe site-ul oficial o listă cu aleși care nu mai au voie să candideze la următoarele alegeri. Printre aceștia se află și Cornel Ionică, despre care ANI spune că are interdicție de a mai candida în următorii trei ani. Pe 19 martie 2019, primarul a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate, în care era acuzat de conflict de interese pentru un vot pe care l-a dat în Consiliul Local în urmă cu mai mulți ani la un proiect ce viza o rudă a sa. Edilul are interdicție de a aspira la funcții publice până pe 19 martie 2022.

 

The most visited gambling websites in The UK