Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Permise şi înmatriculări şi la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1142

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2520_25.jpgMarcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anunţat săptămâna trecută că serviciile publice judeţene pentru permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor vor organiza 26 de sedii secundare şi în alte localităţi, pe lângă cele existente în municipiile reşedinţă de judeţ. Şi Argeşul a fost printre judeţele incluse în lista întocmită de MAI. Astfel, cetăţenii din Câmpulung, care trebuie să obţină permisele de conducere sau să îşi înmatriculeze maşinile, nu trebuie să mai bată drumul până la Piteşti pentru aceste acte.

„Această măsură reprezintă încă un pas important al MAI pentru dezvoltarea serviciului public, oferind cetăţenilor care solicită derularea de operaţiuni pe linie de înmatriculare auto să aleagă între sediul aflat în municipiul reşedinţă de judeţ sau sediul secundar, ceea ce va conduce la diminuarea distanţelor parcurse în vederea soluţionării diferitelor operaţiuni, dar şi la reducerea aglomeraţiei”, a declarat Marcel Vela. În aceste sedii secundare se vor desfăşura activităţi de preluare a documentelor necesare operaţiunilor de înmatriculare a vehiculelor şi de eliberare a plăcuţelor cu numere de înmatriculare. În zilele de marţi şi joi, cetăţenii vor putea beneficia de aceste servicii fără a fi nevoie să se deplaseze până în municipiile reşedinţă de judeţ.

Unde vor funcţiona cele 26 de sedii: Sebiş (Arad), Câmpulung (Argeş), Oneşti (Bacău), Năsăud ( Bistriţa Năsăud), Dorohoi (Botoşani), Făgăraş (Braşov), Caransebeş (Caraş-Severin), Câmpia Turzii (Cluj), Medgidia (Constanţa), Tecuci (Galaţi), Topliţa (Harghita), Petroşani (Hunedoara), Urziceni (Ialomiţa), Paşcani (Iaşi), Bragadiru (Ilfov), Sighetu Marmaţiei (Maramureş), Reghin (Mureş), Roman (Neamţ), Caracal (Olt), Câmpina (Prahova), Mediaş (Sibiu), Câmpulung Moldovenesc (Suceava), Lugoj (Timiş), Măcin (Tulcea), Bârlad (Vaslui) şi Drăgăşani (Vâlcea). „Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Instituţiile Prefectului din judeţele pe care le-am enumerat vor întreprinde, în perioada imediat următoare, demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acestei măsuri, pentru ca din data de 22 septembrie să fie operaţionalizate”, a anunţat ministrul Internelor. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK