Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dacă se va încheia fuziunea între PNL şi PAM, alesul Constantin Staicu se „îngălbeneşte”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 911

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2437_6.jpgSăptămâna trecută, presa judeţeană transmitea că Partidul pentru Argeş şi Muscel va fuziona cu PNL! Anunţul a fost făcut de către preşedintele PAM, Mihai Tudor. „Suntem în discuţii pentru ca PAM să fuzioneze prin absorbţie cu PNL. Mulţi membri din partid provin din PNL şi fostul PDL. În momentul în care am plecat din PNL, am spus că existau în PNL foarte mulţi oameni care aveau blaturi cu PSD. Acum, aceste persoane au dispărut.”, a spus Mihai Tudor, care a fost prezent la o conferinţă de presă a PNL Argeş, prezidată de preşedintele Adrian Miuţescu. La rândul său, liderul PNL Argeş a declarat: „Le mulţumesc colegilor de la PAM că ni s-au alăturat în lupta contra PSD-ului şi îi asigur de o colaborare foarte bună. În ce priveşte alegerile prezidenţiale, pe lângă PAM, invit toate partidele de dreapta, USR Plus şi PMP să ni se alăture şi împreună să scriem istorie la Argeş. Să trimitem acasă pentru totdeauna PSD-ul şi pe candidatul acestuia, Viorica Dăncilă”.

Dacă se va încheia fuziunea prin absorbţie, PNL va câştiga aproape 70 de oameni. PAM are în judeţ doi consilieri judeţeni, Mihai Tudor, care, pe 23 februarie 2017, l-a înlocuit pe Florin Mircea Andrei, fondatorul partidului regional, şi Dan Drăguţoiu, şi 67 de consilieri locali. Inclusiv în Consiliul Local Câmpulung PAM este reprezentat de profesorul Constantin Staicu. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK