Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La Curtea de Argeş, 44 de camere de supraveghere  

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 955

 

Un sistem de supraveghere video și monitorizare trafic auto, compus din 44 de camere a fost montat pe străzile din Curtea de Argeş, de la intrarea dinspre Albeşti, la parcuri şi alte intersecţii. Sistemul este în faza de recepție la terminarea lucrărilor şi se fac probe de funcționare. Astfel, camerele de supraveghere au fost puse la toate intersecţiile străzilor Albeşti, Progresului, Eroilor, 1 Decembrie, în parcul Fântâna lui Manole, la sensul giratoriu din apropierea Pieţei Centrale şi la intersecţiile din zona centrului vechi.

Sistemul de supraveghere este de ultimă generaţie, potrivit reprezentanţilor Primăriei, şi permite, pentru o eventuală extindere, instalarea unor module pentru funcţii de recunoaştere de feţe şi de numere de înmatriculare. De proiectarea sistemului de supraveghere video şi de instalarea acestuia s-a ocupat o firmă din Argeş, Daria Telecom, şi a făcut toate acestea pentru 353.609 de lei, plus TVA. Sistemul de supraveghere video este format din 34 camere de supraveghere video fixe; 4 camere de supraveghere video mobile și 6 camere pentru detecția numerelor de înmatriculare la o viteză de până la 100 km/h.

 

 

The most visited gambling websites in The UK