Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După apelul pe Facebook, un rucărean a donat mobilier Bibliotecii din comună

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 870

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2426_Clipboard09.jpg

La finele săptămânii trecute, conducerea Bibliotecii Rucăr încerca să sensibilizeze oamenii de bine din localitate, printr-un apel făcut pe Facebook, pentru a face donaţii. Nu s-au cerut bani, doar mobilier pentru a crea confort micuţilor din comună, care vin frecvent şi desfăşoară activităţi educative.

„Biblioteca noastră şi-a propus din primul moment să le ofere copiilor un loc de relaxare, o oază de linişte şi cunoaştere în acelaşi timp, însă pentru asta există anumite nevoi de care ar trebui să beneficieze orice copil, obligatoriu. De-a lungul lunilor, copiii au dat dovadă de multă pasiune, creativitate şi au muncit în cadrul mai multor concursuri şi proiecte pentru a da un renume acestei biblioteci (şi implicit comunei) şi de a o aduce în raza activă a judeţului Argeş şi nu numai. Astfel, sunt de părere că aceşti copiii merită cele mai bune condiţii pentru a-şi desfăşura în continuare munca şi a-şi împărtăşi dedicarea, şi doresc să fac un apel la oricine este binevoitor şi are posibilitatea de a contribui cu orice fel de donaţie în bibliotecă. Urgent pe listă ar reprezenta-o lipsa de scaune comode, confortabile. Dacă sunt doritori dispuşi să ajute, vă rugăm să o faceţi! Vă reamintesc că, această comunitate s-a extins mai rapid decât ne-am fi aşteptat şi noi, iar tot ceea ce există în bibliotecă este strict pentru confortul copiilor. Orice donaţie contează: scaune, birouri, etc. Am ridicat încetul cu încetul această bibliotecă, pentru că merită ca din ceva mic, să devină exact ceea ce este astăzi şi ceea ce mai poate deveni pe viitor. Tot cu această ocazie doresc să le mulţumesc şi părinţilor implicaţi pentru toate donaţiile neaşteptate, dar extrem de utile!”, a fost mesajul Bibliotecii Rucăr.

La câteva zile distanţă, un rucărean a donat deja mai multe scaune, care vor fi folosite de elevii din localitate, care frecventează biblioteca. „În urma apelului făcut public pe Facebook, de astăzi, Biblioteca Rucăr se bucură că le poate oferi copiilor confortul de care au nevoie pentru a-şi desfăşura în continuare activităţile şi munca interactivă, iar totul a fost posibil datorită domnului Toni Avram. Vă mulţumesc în numele meu şi al tuturor copiilor pentru implicarea de care aţi dat dovadă, pentru respectul arătat faţă de bibliotecă şi faţă de nevoile copiilor. Această donaţie este esenţială şi de bază pentru viitoarele proiecte care se vor desfăşura în comunitatea noastră.”, au fost mulţumirile transmise de administratorii Bibliotecii Rucăr. 

The most visited gambling websites in The UK