Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Casa de Asigurări de Sănătate Argeş va avea Oficiu la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1228

Casa de Asigurări de Sănătate Argeş a solicitat Primăriei Câmpulung acordarea unui spaţiu în clădirea Policlinicii, care să fie folosit drept Oficiu de Asigurări de Sănătate. Conform solicitării directorului general, dr. Daniel Muşat, de serviciile acestui Oficiu ar urma să beneficieze aproximativ 120.000 de locuitori ai Câmpulungului şi localităţilor din Muscel, două spitale, 66 de cabinete medicale şi toţi angajaţii care depun cereri de recuperare a indemnizaţiilor de concediu medical, însoţite de certificatele de concediu medical.

Reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate, împreună cu reprezentanţii Spitalului Municipal Câmpulung, au identificat în sediul Policlinicii, din strada Poenaru Bordea, un spaţiu, care s-ar preta activităţii: acces rapid, inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi, un impact minim asupra activităţilor curente ale unităţii medicale, un nivel de securitate al sistemului informatic şi, nu în ultimul rând, un grad de confort, atât al asiguraţilor, cât şi al angajaţilor CAS Argeş, care îşi vor desfăşura activitatea în oficiu. 

Toate acestea au stat la baza întocmirii cererii către Primăria Câmpulung, care îi va oferi un cabinet, care are 24,30 metri pătraţi, dar şi un vestiar, de 7,52 metri pătraţi, plus accesul la spaţiile comune, situate la parterul imobilului. Urmează să se stabilească perioada în care va fi folosit gratuit spaţiul din Policlinică de către Casa de Asigurări de Sănătate Argeş. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK