Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-au încheiat două concursuri la Spital

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 949

 

S-au încheiat două concursuri, organizate de Spitalul Municipal, dintre care unul „prematur”. S-a găsit un asistent medical debutant, la Blocul Operator Central, iar cea înscrisă pentru postul de asistent medical cu studii superioare, la Secţia Obstetrică Ginecologie, nu a îndeplinit condiţiile specifice impuse. 

Asistentul medical generalist, principal, cu studii superioare, pentru Secţia Obstetrică Ginecologie, a fost cu angajare pe perioadă nedeterminată. Pentru acest post s-a înscris o singură candidată, Mădălina Iolanda Duţă, căreia comisia de concurs i-a respins dosarul. În urma verificării documentelor, membrii comisiei au constatat că aceasta nu îndeplineşte condiţiile specifice din anunţ. Adică nu a prezentat diploma de absolvire a unei forme de învăţământ, care să ateste formarea în profesia de asistent medical generalist, cu studii superioare; adeverinţă de grad principal, în specialitatea asistent medical generalist. Plus că nu a avut vechimea de minimum cinci ani ca asistent medical generalist.

=Andreea Veronica Şerban, admisă asistent debutant 

     la Blocul Operator Central

La concursul pentru postul de asistent medical generalist, debutant, pe perioadă nedeterminată, la Blocul Operator Central, s-au înscris opt candidate, toate admise după preselecţia dosarelor. 

Larisa Mihaela Vlaicu a absentat la testul grilă, iar Elena Crenguţa Pitulan a fost respinsă. Departajarea s-a făcut după proba interviului, de la susţinerea căreia Elena Cristina Stancu a lipsit, iar Graţiela Jingoi, Ionela Alina Negoescu, Luminiţa Vasilica Manole şi Mihaela Ghilencea nu au avut punctaje suficient de mari încât să o depăşească pe Andreea Veronica Şerban, admisă cu o medie de 89 de puncte. Aceasta are la dispoziţie un termen de cel mult 15 zile calendaristice pentru a se prezenta la post. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK