Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Ion Mînzînă: „PSD Argeş are cea mai bună echipă de candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor!”

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2541_psd_bun.jpgIon Mînzînă, preşedintele PSD Argeş şi al Consiliului Judeţean, face apel la argeşeni să meargă în număr cât mai mare la urne duminică, 6 decembrie, şi voteze candidaţii PSD pentru Parlament. Mînzînă afirmă că actuala guvernare este una de-a dreptul toxică, periculoasă pentru România, dar nu aceasta este singurul argument pentru care argeşenii ar trebui să aleagă candidaţii PSD. Preşedintele Consiliului Judeţean afirmă că PSD are cea mai bună echipă de candidaţi, iar aceştia pot reprezenta cel mai bine interesele Argeşului în Parlament. „Toate deciziile Guvernului actual liberal sunt îndreptate împotriva cetăţenilor. Alegerile din 6 decembrie sunt decisive: alegem o cale a construcţiei, a unui Guvern responsabil - aşa cum au fost toate guvernele PSD - sau alegem calea iresponsabilităţii acestui Guvern PNL care a dărâmat tot ce s-a construit în timpul guvernărilor PSD? PSD vine şi acum cu soluţii, cu specialişti, cu oameni care au performat în domeniile lor de activitate. Avem în Argeş cea mai bună echipă de candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor care vor lupta în Parlament pentru Argeş. Pe 6 decembrie mergeţi la vot, stimaţi argeşeni, şi alegeţi candidaţii PSD pentru siguranţa unui trai mai bun!”, este mesajul pe care Ion Mînzînă îl transmite argeşenilor.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2541_psd4.jpgCristian Gentea: „Pe 6 decembrie votăm o echipă puternică pentru un Argeş puternic”

Cristian Gentea, primarul municipiului Piteşti, îi îndeamnă pe argeşeni să meargă la vot duminică şi să voteze o echipă de profesionişti pentru Parlament:

„Dragi argeşeni,

Este foarte important ca pe 6 decembrie să ieşim cu toţii la vot! PSD are cea mai bună echipă, formată din profesionişti care au demonstrat în domeniile lor de activitate că ştiu ce au de făcut. Vor face acelaşi lucru şi în Parlament! Sunt oameni bine pregătiţi, cu cariere ireproşabile şi cu dorinţa de a schimba lucrurile în bine pentru cetăţeni. Pe 6 decembrie votăm o echipă puternică pentru un Argeş puternic. Votăm PSD!”, spune Cristian Gentea.

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL la comanda PSD - Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020.

Evenimentul Muscelean