Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dacă n-a mai avut cântări, Marcel Pavel s-a făcut, în 2020, animator şi candidat la partide

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 746

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2541_1.jpgDacă din cauza pandemiei n-a mai putut să facă bani din cântat, Marcel Pavel s-a reorientat, făcând pe animatorul la partide şi, când a avut ocazia, candidând.

Înaintea începerii campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, artistul a anunţat că intră în politică şi anume în Partidul Ecologist Român, după ce anterior, la alegerile locale, nu era hotărât dacă să intre în politică sau nu. Acesta este coleg cu Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, dar şi cu alt PSD-ist, argeşean, Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”. Marcel Pavel este al doilea pe lista PER Mureş pentru Camera Deputaţilor, iar cântăreaţa Sanda Ladoşi deschide lista la Senat.

În Argeş, la începutul acestui an, Organizaţia Judeţeană a Partidului Ecologist Român a fuzionat cu Partidul pentru Argeş şi Muscel, în prezent, filiala fiind condusă de Cătălin Gherzan, jurist şi om de afaceri. La alegerile parlamentare, PER are 6 candidaţi la Senat, lista fiind deschisă de fotbalistul Adrian Constantin Neaga, urmat de Alina Cizeta Nicolescu, Mihail Joltea, Marian Marius Radu, Daniel Moga şi Dumitru Sorescu. La Camera Deputaţilor îşi încearcă norocul 11 membri, în frunte cu Cătălin Marian Rădulescu, urmat de  Gheorghe Rizescu, musceleanul Cristian Şipoteanu (care este consilier local PER la Schitu Goleşti), Raluca Elena Lazea, Constantin Daniel Ancuţa, Alexandru Lucian Mihai, Florin Sandu, Marius Gabriel Buican, Elena Mihai, Constantin Ungureanu, Marian Candidatu.

Marcel Pavel, prezent la inaugurarea sediului de campanie POL

Prima lună de toamnă, imediat după debutul campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie, îl găsea pe Marcel Pavel la inaugurarea sediului din Câmpulung al Partidului Oamenilor Liberi. În calitate de prieten din copilărie al lui Dorin Mirea şi al altor membri de partid, spunea Marcel Pavel că solidaritatea cu adepţii acestei formaţiuni politice l-a împins să poarte şi un tricou cu însemnele acestuia, plus că îi făcea plăcere să-i promoveze.

La acel moment, după cum tot el a transmis celor prezenţi la inaugurarea sediului de campanie POL, nu făcea parte din niciun partid politic şi că nu era aşa convins că o va face. Dar se pare că ceva l-a făcut să se răzgândească. „Poate, mulţi dintre dumneavoastră se întreabă ce caut eu aici şi de ce însemnele acestea se află pe tricoul îmbrăcat de către mine?! Este pentru prima dată când fac acest gest, să am un însemn al unui partid sau să promovez un partid, nu am făcut-o niciodată. O fac acum în spirit de solidaritate, fiind câmpulungean şi sunt mândru de acest lucru. Cunosc câţiva oameni care vor participa la aceste alegeri în calitate de viitori consilieri, aş începe cu domnul Dorin Mirea, care este prietenul meu din copilărie, domnul Pristavu, de asemenea, domnul Şain, doamna Bâlea, şi să mă scuzaţi că nu vă nominalizez pe fiecare! De ce fac eu acest gest? Nu fac parte din partid, să nu se înţeleagă greşit, mi-ar fi fost drag să fac parte, dar toţi ştiu, n-am făcut politică niciodată, nu ştiu dacă am să fac, dar am să fiu cu sufletul şi cu mintea alături de dumneavoastră şi de ideile dumneavoastră, de idealurile dumneavoastră, de încrederea pe care o am în dumneavoastră. Şi de ce spun acest lucru? Pentru că ştiu că nu aveţi interese meschine şi veţi face multe lucruri pentru oraş ca să devină Câmpulungul de altădată, un oraş înfloritor.”, a transmis Marcel Pavel, pe 7 septembrie, la Câmpulung.

Marcel Pavel este Cetăţean de Onoare al Câmpulungului din 2014, la a doua „strigare”, după ce aleşii locali au respins nominalizarea lui pentru această distincţie, în 2008. Cântăreţul a mai primit acest titlu, în 2012, la Azuga, şi în 2013, la Buşteni.

The most visited gambling websites in The UK