Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

„LIVADA ŞCOLII” ÎN COMUNELE DIN ARGEŞ

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 425

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2541_8.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2541_8.jpgConsilierii judeţeni, Bogdan David şi Narcis Sofianu, alături de primari liberali din judeţul Argeş, au reînviat un proiect apreciat în trecut, „Livada şcolii”.

„Pentru judeţul Argeş, pomicultura a reprezentat un brand şi încă mai reprezintă, la noi existând singurul institut de cercetări pomicole din România şi tot la noi fiind cele mai mari suprafeţe pomicole dintre judeţele ţării, chiar dacă multe dintre livezi au fost lăsate în paragină sau au fost sacrificate din interese imobiliare. Proiectul pe care îl propunem este specific acestei perioade a anului şi este un proiect care are, în primul rând, un scop educativ. Ne dorim ca tinerii să înveţe să mănânce sănătos, să consume fructe pe care şi le produc singuri în zona noastră, să iubească natura şi pomicultura. Condiţiile climatice şi cele ale solului sunt foarte bune pentru creşterea de pomi fructiferi, atât pe lângă gospodării, cât şi pe dealuri.”, a declarat Bogdan David, candidat PNL la Camera Deputaţilor.

În această săptămână, iniţiatorii proiectului, susţinuţi de către primarii din comunele Domneşti, Albeştii de Muscel, Tigveni, Ciomăgeşti, Bârla, Ţiţeşti, Buzoeşti şi Mozăceni, au identificat terenurile care vor deveni „livezi ale şcolilor” şi au început campania de plantare. În cadrul acestei prime etape, vor fi plantaţi 500 de pomi fructiferi de soiuri diferite, cum ar fi: măr, păr, prun, cireş, vişin, piersic, nuc, migdal. Se doreşte ca, în următorii 4 ani, toate şcolile din judeţul Argeş să deţină o mică livadă proprie.

MESAJUL PRIMARILOR PENTRU ALEGĂTORII DIN MUSCEL

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2541_13.jpg

 „Dragi cetăţeni ai comunei Schitu Goleşti, în urmă cu două luni mi-aţi acordat încrederea, sub formă de vot, pentru a vă reprezenta în funcţia de primar pentru următorii patru ani. Vă mulţumesc pentru onoare! Apelez din nou la dumneavoastră pentru a-mi acord din nou încrederea şi la alegerile care vor avea loc duminică şi a urma îndemnul pe care vi-l fac, acela de a vota candidaţii Partidului Naţional Liberal. Un Guvern liberal va fi benefic pentru dezvoltarea comunei Schitu Goleşti, iar faptul că eu fac parte din partidul în jurul căruia se va construi viitorul guvernul reprezintă un atuu incontestabil. De aceea, am speranţa că alegerile vor fi câştigate de către Partidul Naţional Liberal, care va forma noul guvern. Vă mulţumesc şi vă îndemn să mergeţi la vot şi sa votaţi PNL!” Vasile Miriţă, primar Schitu Goleşti.

 

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2541_18.jpg

„Dragi locuitori ai comunei Albeştii de Muscel, duminică ne aflăm într-un moment de cotitură pentru viitorul nostru, al tuturor. Alegem noul parlament şi implicit viitorul guvern care ne va conduce destinele în următorii patru ani. Acest lucru are o influenţă directă şi asupra comunei noastre. Cum altfel putem dezvolta Albeştiul dacă nu cu sprijinul unui guvern care să aibă deschidere şi faţă de noi? Acest lucru se poate întâmpla dacă în următorii patru ani o să fim guvernaţi de Partidul Naţional Liberal. Este partidul din care fac parte şi care va fi alături şi de primarii liberali! Vă chem duminică la vot şi vă rog să sprijiniţi lista de candidaţi a Partidului Naţional Liberal! Vă mulţumesc!” Cătălin Manta, primar Albeştii de Muscel.

 

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2541_16.jpg

„Stimaţi locuitori ai comunei Dragoslavele, duminică este o zi importantă, alegem noua componenţă a Parlamentului României şi, implicit, viitorul guvern al României. Pentru noi este foarte important ca zona noastră şi comuna noastră să fie reprezentate în parlament. Este foarte important ca viitorul guvern să fie construit de către partidul al cărui membru sunt, adică de către Partidul Naţional Liberal. Pentru a avea acces garantat la finanţări atât de necesare proiectelor pe care ni le-am propus în comuna noastră, avem nevoie de un guvern liberal şi avem nevoie de reprezentare în parlament. Colegul meu din Câmpulung, Bogdan David, candidat pentru o poziţie în Camera Deputaţilor, va putea să reprezinte comuna Dragoslavele la cel mai înalt nivel. Duminică le putem obţine pe amândouă dacă veţi vota Partidul Naţional Liberal (PNL), partidul din care fac şi eu parte! Este foarte important să mergem la vot! Vă mulţumesc!” Ion Băcioiu, primar Dragoslavele.

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2541_14.jpg

„Stimaţi cetăţeni, în urmă cu două luni, m-aţi ales din nou primarul dumneavoastră, cu speranţa unei vieţi mai bune pentru locuitorii comunei Bughea de Sus. Astăzi fac un apel la dumneavoastră, să mă ajutaţi să realizez acest lucru şi anume creşterea calităţii vieţii în comuna noastră. Cum puteţi face asta? Mergând duminică la vot şi votând Partidul Naţional Liberal! Un guvern liberal este varianta prin care comuna noastră poate să se dezvolte, mai ales dacă ţinem cont de faptul că eu sunt membru al acestui partid politic. În acelaşi timp, votând Partidul Naţional Liberal, putem să fim reprezentaţi în Parlamentul României de către câmpulungeanul Bogdan David, colegul meu de partid. Vă mulţumesc anticipat şi mă bazez pe votul dumneavoastră!” Nicolae Tarbă, primar Bughea de Sus.

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2541_15.jpg

„Stimaţi concetăţeni, am petrecut împreună mulţi ani în care, ştiţi foarte bine, am luptat să aduc bunăstarea în comuna noastă. Pentru următoarele proiecte pe care ni le dorim cu toţii, asfaltarea drumurilor noastre şi conectarea comunei la reţeaua de gaze naturale, avem tot sprijinul Guvernului Orban. Sunt proiecte concrete şi realizabile, însă, pentru a le vedea concretizate, avem nevoie de un Guvern Liberal, de un Parlament cu o majoritate liberală, care să ne susţină. Votând PNL în 6 decembrie, ar fi pentru mine un ajutor foarte mare, pentru că altfel aş putea negocia când voi arăta că poienărenii, jugurenii, groşănenii şi valea-ndărăţenii sunt activi, interesaţi şi implicaţi în asigurarea acestei majorităţi parlamentare. Vă invit, dragii mei, încă odată, să ieşim la vot în număr cât mai mare pe 6 decembrie! Să ieşim pentru interesele comunei noastre! Împreună pentru Poienarii de Muscel!” Ion Banzea, primar Poienarii de Muscel.

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2541_17.jpg

„Dragi locuitori ai comunei Mioarele, în acest an ne-am propus schimbarea în ceea ce priveşte viitorul comunei Mioarele. Ne-am propus ca Mioarele, una dintre cele mai frumoase comune din România, să aibă parte de ceea ce merită, dezvoltarea turismului! Putem face acest lucru cu sprijin din partea autorităţilor centrale. În toamnă aţi decis schimbarea pentru comuna noastră şi m-aţi ales primar, fiind candidat al Partidului Naţional Liberal. Acum, vă rog să faceţi încă un efort, să alegeţi Partidul Naţional Liberal şi în cadrul alegerilor parlamentare de duminică! Un guvern liberal este sprijinul de care am nevoie pentru a putea să demarez rapid proiectele necesare dezvoltării comunei Mioarele şi să am o garanţie pentru finanţarea acestora. Este foarte important să mergeţi la vot! Vă mulţumesc!” Gheorghe Şucu, primar Mioarele.

 

Acest material a fost comandat de Partidul Naţional Liberal. Realizat/publicat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL. Cod de identificare al Mandatarului Financiar: 11200025. 

 

 

The most visited gambling websites in The UK