Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Bogdan Ivan (PRO România) - Votul din 6 decembrie, cel mai important din ultimele decenii!

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2539_pro_rom_4_dec.jpg

Candidatul PRO România Argeş la Camera Deputaţilor, Bogdan Ivan, susţine că alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt printre cele mai importante din ultimele decenii şi îndeamnă românii să iasă, î număr cât mai mare, la vot.

„Ştiam, cu toţii, că-n România nu merg lucrurile ca pe roate, că se peticeşte, că se minte, că se fură, că „merge ş-aşa”. Ştiam că avem cam puţine drumuri şi autostrăzi, că suntem în urmă la capitolul educaţie şi că nici cu sănătatea nu stăm bine. Ştiam că politicienii care s-au plimbat pe la putere pun, uneori, interesele politice şi personale mai presus de cele ale societăţii.

Ştiam toate astea, dar nu ne imaginam dimensiunea dezastrului în care ne aflăm. Pandemia ne-a arătat cât de gravă este, de fapt, situaţia României. De aceea, alegerile parlamentare din 6 decembrie, sunt poate cele mai importante din ultimele decenii.

Bolnavii de COVID mor pe capete în spitale insalubre, fără dotări minime şi fără personal medical care să îi îngrijească. Cei cu alte probleme de sănătate nici măcar nu reuşesc să găsească loc în spitale, sunt ignoraţi de sistem şi lăsaţi să se chinuiască. DSP-urile, practic, nu există, sunt doar nişte locuri de angajat rude şi prieteni ai puterii.

Sute de mii de copii nu au acces la educaţie, pentru că nu au tehnologia necesară. Afacerile româneşti se închid, una câte una, iar angajaţii lor rămân pe drumuri. Fermierii noştri îngheaţă în stradă, încercând să-şi vândă producţia, şi aşa puţină, de anul acesta.

România nu mai poate să fie condusă de oameni incompetenţi şi corupţi, să meargă, în continuare, pe acest drum. Nu mai „merge şi aşa”! România are nevoie de o schimbare radicală, urgentă!

Oameni buni, chiar dacă poate voi, acum, nu vă aflaţi în niciuna dintre situaţiile de mai sus, vă rog, fiţi solidari cu românii care suferă de pe urma acestui sistem. Gândiţi-vă că şi voi sau familiile, prietenii voştri puteţi ajunge în postura lor. Mergeţi la vot, duminică! Salvaţi ce se mai poate salva! Peste patru ani va fi prea târziu”, a declarat Bogdan Ivan.

Marius Bogdan Ivan, preşedinte PRO România Argeş, vicepreşedinte PRO România.

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL, comandat de Pro România Argeş, CMF 11200008.

Evenimentul Muscelean