Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Sondaj: PRO România ajunge la aproape 10% intenţie de vot, cu o săptămână înainte de alegerile parlamentare

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2540_pro_rom2.jpgPRO România a prezentat un sondaj potrivit căruia a ajuns la 9,3% intenţie de vot, cu o săptămână înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie. Conform sondajului efectuat de Verifield, partidul se situează pe locul 4 în preferinţele alegătorilor români.

Astfel, PRO România a crescut cu peste 4% în mai puţin de două luni, faţă de rezultatele înregistrate la alegerile locale din 27 septembrie.

„Aşa cum anticipam, PRO România se apropie de 10%, iar acest lucru este perfect normal. Sunt mai multe motive pentru care am câştigat încrederea alegătorilor.

În primul rând, avem singurul program politic complex şi complet, pentru scoaterea ţării din criză. Avem soluţii la problemele românilor şi profesionişti care le pot pune în practică, în următoarea perioadă. Vorbim aici despre Venitul Minim de Criză acordat persoanelor din categoriile vulnerabile, Sprijinul Economic de Criză pentru afacerile româneşti mici şi mijlocii, redeschiderea şcolilor, reformarea sistemului de sănătate şi multe altele.

Apoi, un alt motiv este eşecul guvernării PNL de a gestiona pandemia şi consecinţele economice ale acesteia. Românii au văzut cum cei de la putere petreceau în voie, în timp ce noi toţi am stat închişi în casă. Au văzut şi cum firmele de casă ale puterii au făcut milioane de euro, în timp ce mii de firme s-au închis şi angajaţii au rămas fără locuri de muncă. Au văzut cum i-au lăsat pe agricultori pe drumuri după ce au închis pieţele, dar nu au îndrăznit să ia vreo măsură împotriva marilor retaileri străini.

Nu în ultimul rând, este vorba despre blatul dintre PNL şi PSD, care durează deja de mai bine de un an. PRO România nu a votat în Parlament investirea acestui Guvern şi nici iniţiativele sale aberante. Am fost şi suntem singurul partid care face, într-adevăr, opoziţie şi care apără interesele românilor”, a declarat Bogdan Ivan, candidat PRO România Argeş la Camera Deputaţilor.

Marius Bogdan Ivan, preşedinte PRO România Argeş, vicepreşedinte PRO România.

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL, comandat de Pro România Argeş, CMF 11200008.

 

Evenimentul Muscelean