Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Bogdan Ivan (PRO România), mesaj de 1 Decembrie - Să iubim şi să apreciem mai mult, România, zilnic!

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2539_marius_ivan.jpgBogdan Ivan, candidatul PRO România Argeş pentru Camera Deputaţilor, îi îndeamnă pe români să participe la alegerile parlamentare din 6 decembrie şi spune că acesta este cel mai frumos dar pe care îl pot face României, de Ziua Naţională.

„Suntem obişnuiţi să vedem doar ce e greşit sau urât în jurul nostru. Criticăm des ţara şi aud, adesea, oameni care spun că şi-ar dori să fie oriunde, dar nu aici. Atunci când vine vorba despre românii plecaţi din ţară, aceştia au păstrat în suflet amintirile frumoase - căldura familiei, mâncarea gustoasă, locurile superbe. Pe ei, zilele de sărbătoare, cum este azi, îi dor, pentru că sunt departe de tot ce le e drag.

N-ar fi rău să mai schimbăm, din când în când, perspectiva. Să iubim şi să apreciem şi noi, mai mult, România, zilnic. La fel cum n-ar fi rău să ne implicăm mai mult şi să schimbăm şi lucrurile care nu ne plac la România. O ţară e suma eforturilor individuale, o muncă continuă, din partea noastră, a tuturor.

Peste 5 zile, vom avea ocazia să arătăm acea implicare şi să începem schimbarea. Să începem să construim un viitor aşa cum ni-l dorim. E o şansă uriaşă pe care e păcat să o ratăm şi cred că mersul la vot e cel mai bun dar pe care îl putem face României, anul ăsta, de ziua ei.

La Mulţi Ani, România! La Mulţi Ani, Români!”, spune Bogdan Ivan, liderul PRO România  Argeş, preşedinte PRO România Argeş, vicepreşedinte PRO România.

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL, comandat de Pro România Argeş, CMF 11200008.

 

 

 

 

Evenimentul Muscelean