Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Ştefan Dumitrache, candidat PSD Argeş pentru Camera Deputaţilor: „România poate fi modernizată prin programe social-democrate îmbinate cu tradiţiile româneşti”

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2539_psd30_bun.jpgDin 2013 manager al Muzeului Municipal din Curtea de Argeş, viceprimar al municipiului Curtea de Argeş, Ştefan Dumitrache este candidat al PSD Argeş la Camera Deputaţilor. În opinia sa, turismul poate fi cheia unei dezvoltări puternice a României, dar nu singura! Sunt multe alte domenii care în prezent nu sunt fructificate la potenţialul lor maxim.

„Consider că România poate fi modernizată prin programe social-democrate îmbinate cu tradiţiile româneşti. Prin salvgardarea patrimoniului naţional şi dezvoltarea economică adaptate specificului ţării noastre. România are nevoie de o infrastructură puternică, o infrastructură care să lege provinciile istorice ale ţării, are nevoie de o susţinere puternică a agriculturii, dar şi de reindustrializare, de o exploatare inteligentă a resurselor minerale şi de susţinerea dezvoltării turismului, un domeniu care poate aduce multă plus-valoare României, dar care este insuficient exploatat, ba chiar ignorat pe alocuri în politicile guvernamentale.”, afirmă Ştefan Dumitrache.

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL la comanda PSD - Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020.

Evenimentul Muscelean