Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Bogdan Ivan (PRO România) îndeamnă alegătorii să analizeze candidaţii, în ultima săptămână de campanie!

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2539_pro_romania30.jpgCandidatul PRO România Argeş la Camera Deputaţilor, Bogdan Ivan, speră ca alegerile parlamentare să nu divizeze societatea şi îndeamnă alegătorii, în ultima săptămână de campanie, să analizeze oferta electorală.

„Săptămâna alegerilor începe şi se termină cu două mari sărbători creştin-ortodoxe. Cred că e un lucru bun, pentru că românii au ocazia să se odihnească, să se liniştească, să fie mai deschişi şi mai înţelegători unul cu celălalt. Destul a divizat virusul ăsta societatea, nu mai e cazul să o facă şi politica. Ce-mi doresc eu de la această ultimă săptămână de campanie este ca oamenii să îşi ia puţin timp să analizeze ce-a fost în ultimii patru ani sau poate chiar mai mult şi să se gândească ce vor, pentru viitor. A fost bine? Mergem mai departe tot aşa sau schimbăm, radical, tot? Apoi, să îi analizeze şi pe cei care, duminică, le cer votul. Ce funcţii publice au avut, şi-au făcut sau nu treaba, ce fel de cariere au în spate, ce au realizat ei în viaţă? Cred că doar aşa se poate lua o hotărâre corectă, referitoare la vot. Şi mi-aş mai dori ceva. Ca românii să nu mai voteze contra, chiar dacă sunt dezamăgiţi de tot şi toţi ce-au fost până acum la putere. Să ştie că există o alternativă, un partid tânăr, altfel, care poate mai mult şi mai bine. Tocmai de aceea am ales să ne numim PRO România, pentru că suntem pentru România şi pentru români. Şi vom face tot ce putem pentru ca ţara noastră să iasă din criza economică şi sanitară cu fruntea sus, fără să lăsăm pe nimeni în urmă”, afirmă Bogdan Ivan.

Marius Bogdan Ivan, preşedinte PRO România Argeş, vicepreşedinte PRO România.

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL, comandat de Pro România Argeş, CMF 11200008.

 

Evenimentul Muscelean