Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bogdan Ivan (PRO România): Testarea în masă, singura soluţie pentru a limita răspândirea virusului şi a evita falimentul ţării!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 450

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2539_pro_rom_28_11.jpg

 

Candidatul PRO România Argeş la Camera Deputaţilor, Bogdan Ivan, a mărturisit zilele trecute că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Liderul filialei judeţene a PRO România spune că, cel mai probabil, a intrat în contact cu un alt purtător, care nu avea simptome şi că singura variantă prin care se pot evita astfel de cazuri este un program naţional de testare în masă.

„Am înregistrat un video cu puţin înainte să aflu că sunt pozitiv şi trăiesc acum, situaţia despre care vorbeam aici. Deşi am respectat toate regulile şi am avut mare grijă, încă din martie, se pare că nu am reuşit să evit coronavirusul. Cel mai probabil, la fel ca majoritatea celor care se află în situaţia mea, am intrat în contact cu un alt purtător, care nu avea simptome.

Iată de ce acest program naţional de testare în masă pe care îl propune #PRORomânia este atât de important pentru fiecare dintre noi, dar şi pentru economia naţională. E singura soluţie pentru a limita răspândirea virusului şi a evita falimentul ţării, pentru a deschide şcolile, pentru a scădea presiunea pe spitale şi pentru a da afacerilor româneşti o gură de aer”, afirmă Ivan Bogdan.

Marius Bogdan Ivan, preşedinte PRO România Argeş, vicepreşedinte PRO România.

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL, comandat de Pro România Argeş, CMF 11200008.

The most visited gambling websites in The UK