Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cătălin Mîndroc, candidat PSD Argeş pentru Camera Deputaţilor: „Este nevoie să sprijinim firmele şi producătorii autohtoni!”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 300

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2539_psd28.jpgLa doar 34 de ani, a condus mai multe societăţi din postura de director general, societăţi din domeniul comerţului intern şi internaţional, Cătălin Mîndroc este candidat al PSD Argeş pentru Camera Deputaţilor. Formator de conexiuni cu furnizorii externi, participând în delegaţii în China, Turcia, Italia, India, Cătălin Mîndroc îşi propune să îşi pună experienţa în Parlament în sprijinirea producătorilor autohtoni.

„Antreprenor de la o vârstă fragedă, am condus, din postura de director general, societăţi pe care am reuşit să le dezvolt într-un termen foarte scurt. Am respectat tot timpul munca şi regulile care fac posibilă performanţa. Am intrat în politică pentru că România are nevoie acum de lideri competenţi, preocupaţi de viitorul şi bunăstarea cetăţenilor ei. Consider că pentru o dezvoltare rapidă a ţării noastre este nevoie să sprijinim firmele autohtone, producătorii români indiferent de domeniul lor de activitate, să le facilităm o dezvoltare rapidă şi solidă, pentru ca aceste societăţi să ofere locuri de muncă plătite la nivel european. Voi propune măsuri legislative pentru dezvoltarea IMM-urilor prin acordarea de grant-uri, programe de start-up şi acordarea de credite cu dobândă fixă.”, declară Cătălin Mîndroc.

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL la comanda PSD - Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020.

The most visited gambling websites in The UK