Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Marius Stroescu, vicepreşedinte PRO România Argeş: „Agricultura - domeniu de importanţă naţională strategică!”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 439

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2539_pro_romania.jpgAgricultura a fost motorul economic al României, care an de an, ne-a adus miliarde de euro din exporturi. Din păcate, în prezent, exportăm materie primă şi importăm produse finite, afirmă candidatul PRO România Argeş la Senat, Marius Stroescu, fost Director APIA. Ce înseamnă asta? Că dăm străinilor grâu bun şi luăm de la ei pâine şi pateuri congelate.

„Grâul, porumbul, seminţele de floarea soarelui şi soia trebuie să rămână în ţară. Aceste produse trebuie declarate de importanţă naţională strategică, la fel cum agricultura, în general, trebuie să fie declarat domeniu de importanţă naţională strategică. Va fi prima mea propunere în Parlament.

Atunci când am aderat la Uniunea Europeană, în 2007, am fost obligaţi să înfiinţăm o rezervă de cereale a statului, pentru situaţii de urgenţă. În România, acea rezervă există doar pe hârtie. Politicienii nu au vrut sau nu au putut să o facă, iar asta ne poate costa scump în viitorul apropiat. Toată lumea spune că după pandemie va urma foametea mondială aşa că, pentru PRO România, siguranţa alimentară a românilor va fi o prioritate. Statul ar trebui să investească în industria de procesare a produselor agricole, care va crea locuri de muncă şi va asigura românilor mâncare sănătoasă, pe mese. Ca senator, voi lupta pentru a construi depozite agricole şi pentru a cumpăra recolta producătorilor mici şi mijlocii, la preţuri corecte.”, declară candidatul PRO România Argeş, Marius Stroescu.

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL, comandat de Pro România Argeş, CMF 11200008.

The most visited gambling websites in The UK