Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bogdan Ivan: Toţi românii au dreptul la sănătate, prin Constituţie, nu doar funcţionarii!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 393

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2537_ivan.jpgDupă ce presa a dezvăluit că Ministerul Sănătăţii vrea să vaccineze întâi angajaţii din sistemul central de stat şi apoi populaţia, Bogdan Ivan, candidatul PRO România Argeş la Camera Deputaţilor, a criticat dur Guvernul şi a acuzat că se încalcă dreptul românilor la sănătate, drept garantat prin Constituţie.

„Toţi cetăţenii români au dreptul la sănătate garantat prin Constituţie, indiferent de vârstă, sex sau ocupaţie! Funcţionarii publici NU sunt mai presus de restul populaţiei! Iar Guvernul nostru a decis că vaccinarea anti coronavirus să se desfăşoare în etape, în primul rând urmând să fie imunizate mai multe categorii de bugetari, în timp ce „în ultima etapă va fi vaccinată populaţia generală”. Cum să se gândească cineva, vreodată, să vaccineze întâi funcţionărimea din ministere şi apoi bolnavii de cancer, diabeticii şi alte persoane cu boli cronice? Asta deja nu mai ţine de politică, e lipsă de bun simţ şi de omenie. Vă mai amintiţi cum, la începutul pandemiei, când a trebuit să fie votat Guvernul Orban, PNL a decretat să fie testat tot Parlamentul pentru a merge la vot, într-o perioadă în care în ţară nu erau mai deloc teste? Ei bine, nici după aproape 10 luni, în care au murit mii de oameni, nu renunţă la logica asta cinică. Pe zi ce trece, Guvernul liberal susţinut de PSD devine o ameninţare tot mai mare pentru România. Acţiunile lor trebuie să ne mobilizeze să mergem la vot pe 6 decembrie şi să-i trimitem acasă!”, a declarat Bogdan Ivan.

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL, comandat de Pro România Argeş, CMF 11200008.

The most visited gambling websites in The UK