Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Nicolae Georgescu: Reducem impozitarea muncii şi creştem veniturile pentru populaţie!

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2536_psd18.jpgDe profesie cadru didactic, deputatul Nicolae Georgescu ştie cât de importantă este corelarea nevoilor pieţei muncii cu programele şcolare. Tocmai de aceea, susţine deputatul Nicolae Georgescu, este important ca mediul economic şi piaţa muncii să fie stabile şi să ofere un cadru adecvat pentru angajaţi şi angajatori. „Siguranţă! Aceasta este promisiunea PSD, după alegerile parlamentare din 6 decembrie. Pentru români, cele mai importante lucruri pe care le vom aplica în domeniul Economiei şi Fiscalităţii sunt siguranţa locului de muncă, reducerea impozitării muncii şi creşterea veniturilor pentru populaţie. PSD susţine siguranţa locurilor de muncă, pentru că nouă ne pasă de fiecare român, ne pasă de fiecare angajat şi ne pasă de fiecare angajator! Toate programele de sprijin pentru companii vor fi condiţionate de menţinerea sau crearea de locuri de muncă.

Pentru PSD, reducerea impozitării muncii aduce: impozit zero la salariul minim, scăderea impozitului la salariaţii cu copii şi scăderea impozitului la salariile <6000 de lei. În plus, la bonurile de masă, impozitul trebuie să fie zero, acestea fiind incluse în categoria veniturilor neimpozabile. PSD oferă sprijin, în special, salariaţilor cu copii! Aşadar, avem în vedere: dublarea alocaţiilor pentru copii, majorarea indemnizaţiei de creştere a copilului, acordarea de vouchere pentru creşă, acordarea stimulentelor financiare pentru elevi, acordarea creditelor cu dobândă subvenţionată de stat şi acordarea bonificaţiei la pensie pentru mame. În atenţie se află şi angajatorii, cei care vor primi sprijin pentru menţinerea şi crearea locurilor de muncă, prin: programe, credite şi granturi. Pentru că PSD se mândreşte cu România şi produsele tradiţionale, vom susţine programul Investiţii „Fabricat în România”, iar acest lucru va aduce noi locuri de muncă.”, conchide deputatul Nicolae Georgescu.

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL la comanda PSD - Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020.

Evenimentul Muscelean