Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Consiliul Local Bughea de Jos va fi validat. PNL a pierdut contestaţia faţă de alesul PRM

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1319

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2536_15.jpgPreşedintele PNL Bughea de Jos a contestat validarea consilierului local din partea PRM, hotărâtă de Judecătoria Câmpulung.

Pe 15 octombrie, Judecătoria Câmpulung a confirmat Consiliul Local Bughea de Jos, format din 13 membri, şase de la PSD, cinci de la PNL şi câte unul de la PMP şi PRM. Imediat după pronunţarea instanţei, Ionuţ Valentin Poştoacă, preşedintele Organizaţiei PNL Bughea de Jos, şi el ales local, a contestat decizia Judecătoriei, mai exact, validarea lui Ion Vlădescu, ales din partea PRM. Se pare că  acesta a agreat alianţa cu PSD, care urma să formeze o majoritate suficientă pentru a-şi impune consilierul care să ocupe funcţia de viceprimar, în persoana PSD-istului Bogdan Oancea. De fapt, realegerea lui. Pe 11 noiembrie, Tribunalul Argeş a respins ca nefondat apelul lui Ionuţ Valentin Poştoacă, reprezentantul PNL Bughea de Jos, obligându-l pe acesta să suporte cheltuielile de judecată, în sumă de 1.000 de lei. Dacă era invalidat Ion Vlădescu, intra în Consiliul următorul pe lista PRM, Ion Răuţă, care e posibil să fi simpatizat cu PNL. PNL Bughea de Jos s-a zbătut să obţină a doua funcţie în Primărie, ca recompensă că l-a susţinut la alegerile locale pe independentul Dorel Ion Tănăsescu. Urmează ca Prefectura Argeş să stabilească data la care va fi învestit noul Consiliul Local de la Bughea de Jos şi aleşii vor depune jurământul de credinţă, urmând să fie votat din rândul lor viitorul viceprimar al acestui mandat. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK