Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Aurel Bălaşoiu: Iată cum a încercat PNL să se folosească de banii de pensii, alocaţii şi salarii!

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2535_psd14.jpg„Aproximativ 80% dintre măsurile propuse de PSD ţintesc siguranţa locurilor de muncă şi stimularea forţelor active din societate: salariaţi, antreprenori, investitori. PSD acordă în continuare o atenţie sporită pensionarilor, pentru ca în contextul actualei crize sanitare şi financiare, ei sunt cel mai afectaţi. Să nu uităm că anul acesta, guvernanţii PNL au mutat banii pensionarilor, copiilor şi profesorilor în Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului şi în capitolul Acţiuni Generale de la Ministerul Finanţelor, de unde puteau să-i folosească după bunul plac. În septembrie, PSD a făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari: a mutat banii înapoi la oameni! Pentru că sunt ai lor! Ne vom preocupa în continuare ca acest buget să nu devină puşculiţa PNL.”, explică Aurel Bălăşoiu, candidat la Camera Deputaţilor pe lista PSD Argeş.

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL la comanda PSD - Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Evenimentul Muscelean