Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ghiorghe Vătaşescu: Prin programul PSD, pensia minimă creşte cu 63%, iar punctul de pensie, cu 34%

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 461

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2535_vatasescu.jpgSpre deosebire de PNL, care a refuzat creşterea pensiilor în 2020 şi care vine acum cu propunerea privind majorarea vârstei de pensionare, PSD îşi concentrează obiectivele de guvernare nu doar pe categoriile active, respectiv salariaţi şi angajatori, ci şi pe garantarea unor venituri care să le asigure seniorilor stabilitate şi siguranţă.

Punctul de pensie va înregistra sub guvernarea PSD o creştere cu 32% în patru ani, ţinta fiind de 2.340 de lei. Pensia minimă va creşte şi ea cu 63% în patru ani, ţinta PSD fiind 1.300 de lei.

„PSD a demonstrat că nu face promisiuni fără acoperire şi nici nu aruncă nişte cifre din pix. Propunerile noastre sunt rezultatul unor analize care conţin răspunsuri la întrebarea firească „de unde vin banii?”. Ca sursă de finanţare pentru proiectele amintite mizăm pe atragerea fondurilor europene, dar şi pe apariţia unui Fond Strategic de Investiţii. Căci noi gândim în perspectivă şi punem grija pentru oameni pe primul plan.”, a explica prof. Ghiorghe Vătăşescu, candidat la Senat pe lista PSD Argeş.

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL la comanda PSD - Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020.

The most visited gambling websites in The UK