Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Mergem împreună, pentru un VIITOR ÎN DIRECŢIA BUNĂ!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 348

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2520_18.jpg

Dragi câmpulungeni,

Vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o până acum şi pentru aportul dumneavoastră, cetăţenii municipiului Câmpulung, la dezvoltarea, modernizarea şi afirmarea localităţii noastre şi sunt convins că acest lucru o să-l facem împreună şi de aici înainte. 

Am decis să candidez la un nou mandat de primar, în vederea continuării investiţiilor începute, realizarea de investiţii noi care să ducă la creşterea nivelului de trai.

Noi, muscelenii, trăim aici din tată în fiu, aici ne creştem şi ne educăm copiii, noi ştim cel mai bine ce ne doare şi care ne sunt neajunsurile, dar tot noi, prin firea noastră liberă, ne bucurăm de tot ce dezvoltăm, construim şi proiectăm împreună, pentru un viitor pe care ni-l dorim mereu mai bun!

Noi ne iubim muscelele şi Râul Târgului de sub acest minunat cer care este mai însorit ca în orice alt loc din lume! Ne mândrim cu istoria noastră, aici fiind locul unde a descălecat întemeietorul de ţară, Negru Vodă Basarab!

Nu ne mulţumim cu una, cu două... căutăm să construim mereu mai bine, ne exprimăm în mod firesc revolta pentru orice neîmplinire, dar nu stăm pe loc, muncim şi prin hărnicia noastră mergem mereu înainte! 

Sunt unul de-al vostru, respir, mă hrănesc, râd, glumesc... mai sunt şi trist, câteodată... trăiesc cu efervescenţa specific musceleană! 

Noi ne ştim pe noi cel mai bine! Mergem împreună, pentru un VIITOR ÎN DIRECŢIA BUNĂ!

Şi nu uitaţi, pe 27 septembrie, VOTAŢI POZIŢIA 3! Liviu Ioan Ţâroiu

 

The most visited gambling websites in The UK