Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bogdan Ivan: „În Argeş, PRO România este în alianţă doar cu cetăţenii!”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 227

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2520_22.jpgLa fel cum se întâmplă înainte de fiecare alegeri, şi anul acesta sunt o mulţime de discuţii, negocieri şi, bineînţeles, zvonuri referitoare la alianţele electorale. În ceea ce priveşte PRO România Argeş, Bogdan Ivan, liderul filialei judeţene, spune că partidul său „este în alianţă doar cu cetăţenii”.

„Mă întreabă toată lumea ce se va întâmpla după alegeri, cu cine vom face majorităţi, cum vom vota şi aşa mai departe. Eu vă spun deschis - în Argeş, PRO România este în alianţă doar cu cetăţenii. Nu am semnat nimic cu nimeni, pentru că nu cred că vom avea nevoie. La alegerile locale, oamenii votează oameni, nu o siglă sau alta. Aici contează mai puţin că vii dintr-un partid mare sau unul mic. Eu am încredere în echipa mea, ştiu că avem cei mai buni candidaţi din judeţ, atât la Consilii, cât şi la Primării şi la conducerea Consi-liului Judeţean. Sunt oameni de calitate, profesionişti, competenţi şi sunt sigur că alegătorii şi-au dat deja seama ce diferenţă este între ei şi ceilalţi.”, a explicat Bogdan Ivan.

Liderul PRO România Argeş a afirmat că formaţiunea pe care o conduce este deschisă pentru a primi susţinere din partea altor partide.

„Cel puţin teoretic, scopul alianţelor electorale sau post-electorale este crearea unei majorităţi care să susţină cel mai bun candidat şi să pună în aplicare un plan de guvernare. Având în vedere că PRO România are cea mai valoroasă echipă şi cel mai complet program pentru Argeş, firesc ar fi ca membrii şi conducerile altor partide să renunţe la orgolii şi să ne sprijine. Suntem deschişi pentru a primi susţinere din partea oricăror politicieni sau formaţiuni care ne împărtăşesc viziunea şi vor să pună umărul la modernizarea judeţului. Dacă lucrurile stăteau altfel şi realizăm că alţi candidaţi sunt mai pregătiţi, că vin cu o ofertă mai bună, nu aş fi ezitat să mă retrag şi să îi sprijin. Până la urmă, despre asta ar trebui să fie politica, despre interesul comunităţii, nu al unui partid sau al unui om.”, a încheiat Bogdan Ivan.

Acest material a fost comandat de Partidul Pro România - Organizaţia Judeţeană Argeş. Realizat/publicat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL. Cod de identificare al Mandatarului Financiar: 21200010.

The most visited gambling websites in The UK