Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cristian Gentea, om de cuvânt: sprijin pentru industria HoReCa!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 343

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2513_psd.jpg

Am avut în ultimele zile discuții cu mai mulți reprezentanți ai industriei HoReCa din municipiul Pitești. Peste 30 de investitori locali (proprietari de hoteluri, restaurante, terase, cafenele, casinouri) au răspuns invitației mele de a dialoga cu privire la problemele care afectează activitatea domniilor lor . 

Le mulțumesc pentru receptivitate și pentru timpul acordat. Îi asigur de respectul meu pentru eforturile pe care le fac, pentru aportul pe care-l au în economia municipiului și pentru responsabilitatea socială pe care o au. 

Soluţii implementate rapid la nivelul Consiliului Local Piteşti

Am ales să abordez cu titlu de urgenţă o parte dintre aceste probleme în ședința Consiliului Local Pitești care a avut loc ieri, 27 august. Am inițiat și am solicitat rezolvarea urentă a unora dintre aspecte sesizate în cursul discuției cu patronatul HoReCa din Pitești, respectiv:

1. Reducerea impozitului pe clădiri şi terenuri pentru anul în curs

2. Diminuarea temporară a chiriilor pentru terasele aflate pe domeniul public

3. Plata eșalonată a taxelor anuale pentru autorizaţiile de funcţionare emise de către Primăria Piteşti pentru agenţii economici din industria HoReCa.

Toate aceste măsuri vor fi incluse într-un proiect de hotărâre şi vor fi votate în următoarea şedinţă a Consiliului Local Piteşti, astfel încât suportul de care industria HoReCa are nevoie din partea administraţiei municipale să devină aplicabil legal şi operabil functional cât mai rapid. 

Toate celelalte aspecte care țin de structura organizatorică a Primăriei, abordarea și viziunea asupra vieții sociale din Pitești și reformarea politicilor fiscale locale sunt pe agenda mea, de om de cuvânt, după alegerile din 27 septembrie. Un singur lucru pot transmite celor cu care m-am întâlnit și colegilor lor din întrega industrie: după data de 27 septembrie, nu vor mai fi singuri! 

Cristian Gentea, consilier local 

Candidat PSD la Primăria Municipiului Piteşti

Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat - Organizaţia Judeţeană Argeş. Realizat/publicat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL. Cod de identificare al Mandatarului Financiar: 21200019.

 

 

The most visited gambling websites in The UK