Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Viaţa la oraş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 223

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_gura-targului.jpgUn domn de la ţară, cu bani, funcţie, casă, teren şi o familie foarte numeroasă, deoarece are şi câteva amante pe unde trece, s-a apucat de afaceri, pentru a-şi mări bugetul lunar, care prevede o grămadă de cheltuieli neprevăzute. Aşadar, s-a apucat omul de vânzări-cumpărări de tot soiul. Cum afacerile îi cam mănâncă tot timpul, nu prea mai are timp de serviciu, pe unde trece din joi în paşte. Nimeni şi nimic nu îi putea lua omului elanul de mare afacerist, până în momentul în care soţia a aflat ceea ce face omul ei în timpul în care este plecat cu afaceri. De atunci, totul pare a-i merge pe dos. Afacerile-i merg din ce în ce mai prost, acasă are numai scandaluri, familia vrea numai bani, amantele au început să nu-i mai răspundă la telefoane, iar el este singurul care trebuie să le rezolve pe toate. Se pare că nici şefii săi nu mai sunt mulţumiţi de serviciile sale, iar scaunul îi este în „pioneze”. De câteva zile, bărbatul este un pachet de nervi şi nu-şi mai găseşte locul niciunde, decât, uneori, pe „fundul sticlei”. 

Şoferul cascador

Un tir al unei cunoscute firme de transport din Muscel, într-o noapte, de curând, a atras privirile trecătorilor târzii din zona Autogării de la Rotunda. La puţin timp după miezul nopţii, tirul „survola” strada, ocolind coroanele copacilor de pe marginea trotuarului, ca să nu mai spunem că tirul avea şi remorcă. Norocul şoferului pare a fi fost destul de mare, deoarece nu se afla nimeni în faţa autovehiculului pe care îl conducea. Întreaga şosea de centură era a lui! Se vedea de la o poştă că este şofer profesionist, pentru că ocolea cu mare măiestrie toate obstacolele care îi ieşeau în cale, cum ar fi: gropile, gurile canalelor şi unele maşini parcate (nu prea multe). Cele mai interesante erau nu manevrele de marşarier, ci felul în care „ţopăia” maşina pe borduri. Nu ştim sigur, însă presupunem că atât tirul, cât şi conducătorul auto au ajuns cu bine la destinaţie, după ce au dispărut pe o străduţă mai lăturalnică pe care ne întrebăm doar cum a putut intra ditamai angrenajul?! Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK