Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bani luaţi cu miloaga

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 250

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_gura-targului.jpgUneori, sume destul de mari de bani se pot câştiga foarte uşor, dar atunci când trebuie să munceşti pentru doi-trei lei, de dimineaţa şi până seara... O exponentă a frumuseţii autohtone are două locuri de muncă, dar se pare că mai vrea şi că are timp de muncă. Astfel că dama s-a mai angajat part-time la o societate care mai are, din când în când, nevoie de serviciile ei. Numai că aceasta apare şi dispare de la noul loc de muncă. Apare mai mult în ziua când se dă chenzina. De muncit muncesc alţii în locul ei, totul este ca timpul să treacă, iar banii să curgă. Banii pe care aceasta îi ridică de la casieria ultimului loc de muncă sunt o sumă modestă, care nui acoperă decât cheltuielile cu transportul. Explicaţia acestui fel de prestare de servicii este una singură şi bună: nu banii, ci modul cum sunt câştigaţi! Cea în cauză s-a tot văitat că are nevoie de o majorare de „buget”, până când unei cunoştinţe i s-a făcut milă de ea şi i-a propus o colaborare fictivă pentru a avea motiv legal de câştig. 

Viaţa la oraş

Un domn de la ţară cu bani, funcţie, casă, teren şi o familie foarte numeroasă, deoarece are şi câteva amante pe unde trece, s-a apucat de afaceri pentru a-şi mări bugetul lunar care prevede o grămadă de cheltuieli neprevăzute. Aşadar, s-a apucat omul de vânzări-cumpărări de tot soiul. Cum afacerile îi cam mănâncă tot timpul, nu prea mai are timp de serviciu, pe unde trece din joi în paşte. Până când soţia a aflat ceea ce face omul ei în timpul în care este plecat cu afaceri. De atunci, totul pare a-i merge pe dos. Afacerile-i merg din ce în ce mai prost, acasă are numai scandaluri, familia vrea numai bani, amantele au început să nu-i mai răspundă la telefoane, iar el este singurul care trebuie să le rezolve pe toate. Se pare că, nici şefii săi nu mai sunt mulţumiţi de serviciile sale, iar scaunul îi este în „pioneze”. De câteva zile, bărbatul este un pachet de nervi şi nu-şi mai găseşte locul niciunde, decât pe fundul sticlei.  

  Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK