Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Domnul „ştie tot!”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 209

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_gura-targului.jpgUn bărbat „importat” prin zona noastră, care a venit de nu prea se ştie unde fiind atras de funcţie, dar şi de unele beneficii locale, este de mai mult timp profesor de „bine” pentru o mult prea tânără profitoare. Poate mult prea bătrân pentru „altele”, o învaţă pe protejata sa să se descurce în viaţă. Din când în când, o mai momeşte şi cu câte o promisiune de un post bun cu multe relaţii, cunoştinţe şi bani. Ultima funcţie promisă de acesta fiind un post de „purtător de vorbe” la o instituţie cunoscută. De la promisiune şi până la un rezultat concret mai e mult, astfel că, nici în momentul actual, dama nu a obţinut nimic din ceea ce i s-a „spus” iniţial. Până la o nouă „potenţială” funcţie care i-ar putea veni ca „o mănuşă” celei protejate de către cel cu un post sus pus, domnişoara face un fel de secretariat pentru domnul care îi este mai mult decât părinte.

Prostia se plăteşte

A fost odată, ca niciodată ,o familie care avea tot ceea ce îşi putea dori. Numai că nu întotdeauna totul este aşa cum îşi doreşte fiecare. În familia cu pricina nu exista nici un fel de înţelegere, astfel încât până la urmă s-a ajuns la divorţ şi încă ce divorţ. Despărţirea a adus după sine mai multe „strigături” de reproş, dar de câştigat a câştigat mai mult ea. De la „incident” a trecut ceva vreme, iar cel trezit peste noapte fără familie a început să devină din ce în ce mai retras în ale viciului. Se pare că bărbatul a ales singurătatea în compania a câte un păhăruţ, din cauza mamei, care îşi doreşte pentru fiu tot binele din lume. Considerând că acesta are de toate cele, mămica vrea o noră cu o serie de calităţi morale, materiale şi fizice. Într-o astfel de gândire uită că „puişorul” ei are şi el un cuvânt de spus şi că timpul trece!

Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK