Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fiţosul familiei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1081

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_gura-targului.jpgUn tinerel care trăieşte pe banii babacilor, fiindcă munca îi face rău, şi-a luat nasul la purtare. Deşi este un „neica nimeni”, tipul nu-şi dă seama cât e de penibil. De curând, insul plin de fumuri a participat la o reuniune cu oameni de seamă, unde n-a pierdut ocazia să se spargă în figuri. S-a înţolit după ultima modă, fiindcă era obligatoriu să-şi etaleze vestimentaţia de lux, plătită de părinţi. A sosit la volanul unui autoturism ultimul răcnet, primul cadou, chipurile, pentru inteligenţa sa sclipitoare. N-a pierdut ocazia să se laude în stânga şi-n dreapta că este isteţ şi că învaţă pe la şcoli înalte, însă s-a ferit să spună că familia „pompează” bani la greu, ca să aibă, peste câţiva ani, patalama la mână. Pe la colţuri se aude că băieţaşul abia ştie să scrie şi să citească, dar averea familiei o să-l facă un om de vază în comunitate.

Iubăreaţa satului

Toată vara, fetişcana unui boss dintr-o comună musceleană a trecut din aventură în aventură. Iubăreaţă din cale afară, fata a ajuns cea mai populară din parcare, bucurându-se de ea aproape toţi cetăţenii din comună. Pentru ea n-a contat faptul că poveştile de amor ar putea ajunge la urechile stimabilului său tată, care o crede tot o fetiţă cuminte, care se joacă cu păpuşile. Cât a fost vara de lungă, a umblat pe la terase, baruri şi discoteci şi, când vreun mascul îi făcea ochi dulci, nu rata ocazia să se distreze. Individa a căpătat faimă şi, într-un târziu, escapadele sale au fost auzite şi de tatăl său, care nu crede, totuşi, că fiica sa este în stare de aşa ceva. Totuşi, părintele a înscris-o pe fătucă la o şcoală renumită, departe de sat, căci poate aşa nu vor mai afla ţăranii de poftele ei.

The most visited gambling websites in The UK