Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Reţinuţi de poliţişti, după ce au snopit în bătaie patru consăteni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 296

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Ianuarie_2553_Clipboard11.jpg

Doi bărbaţi în vârstă de 34, respectiv 40 de ani, din cătunul de rudari Gura Pravăţ, comuna Valea Mare Pravăţ, sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, după ce anul trecut, în luna decembrie, au fost implicaţi într-un scandal soldat cu patru victime, dintre care două în stare gravă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în seara zilei de 22 decembrie 2020, cei doi indivizi, Gheorghe F., zis „Căcăşică”, şi Adrian Alin O., zis „Alin Hoţu’”, având de partea lor şi un tânăr de 22 de ani, ar fi snopit în bătaie, în urma unui conflict spontan, cauzat de unele neînţelegeri mai vechi, pe fondul consumului de alcool, patru bărbaţi din aceeaşi localitate. Victimele s-au ales cu multiple traumatisme, iar două dintre ele au ajuns în stare gravă la spital, una cu fractură de maxilar, cealaltă cu o mână ruptă, având nevoie de peste 50 de zile de îngrijiri medicale. Pe 18 ianuarie 2021, după administrarea probatoriului, bătăuşii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în ziua următoare au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. „Căcăşică” şi „Alin Hoţu’” au scăpat de arestul preventiv, împotriva lor fiind luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Tânărul de 22 de ani este cercetat în stare de libertate. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK