Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un şofer din Stoeneşti a murit strivit de camionul pe care-l conducea, în urma impactului cu un alt tir

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1306

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2539_sofer_tir2.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2539_sofer_tir.jpgLa finele săptămânii trecute, şoferul unui camion, care se deplasa pe sensul Vâlcea-Sibiu, a decedat. Este vorba de un bărbat de 53 de ani, din comuna Stoeneşti. Accidentul a avut loc joi, 26 noiembrie, pe DN7, Valea Oltului, în localitatea Câineni, unde două autocamioane s-au lovit frontal. În evenimentul rutier a fost implicat şi un autoturism.

Conform presei din Sibiu, musceleanul se deplasa dinspre Vâlcea către Sibiu când s-a lovit frontal de un alt tir, condus de un bărbat de 31 de ani, din Prahova. În eveniment a mai fost implicat şi un autoturism de teren, condus de un sibian, în vârstă de 49 de ani. Din fericire, acesta din urmă nu a suferit răni.

„Valea Oltului, DN 7, Câineni, accident rutier între două autocamioane care s-au lovit frontal şi un autoturism.”, transmiteau reprezentanţii IPJ Vâlcea.

În urma impactului extrem de violent, a rezultat decesul conducătorului auto din Stoeneşti, fiind nevoie de intervenţia unei echipe de descarcerare pentru scoaterea trupului dintre fiarele contorsionate, iar celălalt şofer de tir a fost şi el rănit grav.

„Din nefericire, victima a avut leziuni incompatibile cu viaţa. În urma accidentului au rezultat două victime, a doua este evaluată de către echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Aceasta este conştientă, cooperantă, în vârstă de 31 de ani.”, a precizat pentru adevarul.ro Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Bărbatul a fost înmormântat duminică, 29 noiembrie, la Stoeneşti, fiind condus pe ultimul drum şi de foşti colegi de serviciu, care au venit să-i aducă un ultim omagiu cu camioanele pe care lucrează.

Vestea morţii musceleanului i-a şocat pe cei apropiaţi, dar şi pe localnicii care l-au cunoscut şi respectat. Majoritatea au susţinut că era un şofer foarte priceput şi săritor. Cel mai bine l-a descris un om de afaceri din Stoeneşti, Adrian Vlad, care a scris pe Facebook: „M-am apucat să fac brânză şi am văzut postarea lui Lori, cu tirul lui Marian făcut zob şi m-a izbit un plâns de nu mă pot opri. În ultimul timp atât de mulţi oameni tineri mor, de ar trebui să ne oprim, să ne uităm în jur şi să spunem: nu am decât o viaţă, cum îmi trăiesc ziua de azi?! Pentru Marian camionul a fost viaţa lui, 90% din viaţa lui şi-a petrecut-o în cabina camionului, asta şi-a dorit, asta i-a plăcut, aşa a murit! Toţi suntem trecători, important e cum ne alegem să ne trăim zilele care ne sunt date. Marian şi-a cumpărat împreună cu fratele său un camion Saviem, verde. L-au refăcut de la zero, el întotdeauna avea ceva de reparat, tot timpul era dimineaţa cu feştila în mână. Rar făcea o cursă fără să repare ceva la maşină. Avea încă un camion dezmembrat în piese la el, nu avea niciodată piese noi, le rotea, dar întotdeauna îl repara şi mergea mai departe. Am făcut multe curse cu el, la bere, la apă.., ştiai când plecai.., dar sigur ajungeai acasă, se defecta ceva, Marian era calm. Mariane, ce s-a stricat? M-a lăsat cutia de viteză. Şi? Am piese, o repar... Când aveam echipa de fotbal, duminica el întotdeauna mergea cu noi în deplasare, era nelipsit, apoi stăteam la o bere şi venea Ionela. Mariane, vine Ionela. E soţia mea! Hai, Mariane, acasă că mâine trebuie să pleci în cursă şi trebuie să te odihneşti. Vin, mai beau o bere, el niciodată nu se grăbea! Într-un final, pleca cu Ionela de braţ. Nu l-am văzut niciodată nervos, să se plângă de ceva, vorbea cu toată lumea, era prieten cu toţi şoferii de tir, cred că nu e şofer de tir să nu-l cunoască. Avea o plăcere să vorbească prin staţie. Colegu, cum e drumul? Colegu ai ISCTR-ul la ieşirea din Sibiu spre Piteşti! Mulţumesc, colegu! Drumuri bune să ai! Sunt sigur că ultima lui frază înainte să plece lângă Dumnezeu a fost: Drumuri bune să ai! Mariane, DRUM BUN SĂ AI!”

Colegii de breaslă au venit să-l conducă pe şofer pe ultimul drum. Gestul făcut de aceştia i-a impresionat pe săteni, în sensul că se aflau la volanele capetelor tractor ale camioanelor lor, toate albe şi purtând în parbriz o fotografie a lui şi câte o coroană de flori. „Bravo băieţi! Bravo Bogdan! Bravo Sori! Bravo Jane! Bravo firmei Baumit că a permis capetelor tractor să participe la înmormântarea lui Marian! Faptul că toate cele patru capete sunt albe, reprezintă bunătatea, puritatea şi frumuseţea sufletului lui Marian! Nici nu vă imaginaţi ce gest frumos aţi făcut! I-aţi adus un omagiu lui Marian! Respect!”, a mai transmis Adrian Vlad, după înhumarea amicului său.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2539_sofer_tir1.jpgToate camioanele au mers spre cimitir în faţa cortegiului funerar.

„Nu am cuvinte să vă pot mulţumi pentru gestul făcut colegilor tatălui meu, nu cred că v-aş putea mulţumii niciodată tuturor celor care v-aţi mobilizat pentru a aduce acest omagiu bunului meu tată. Îi mulţumesc domnului Adrian Vlad pentru descrierea şi cuvintele adevărate spuse din toată inima, le mulţumesc tuturor celor care l-au condus pe ultimul drum, având în vedere vremurile pe care le trăim, le mulţumesc tuturor patronilor care l-au cunoscut şi m-au sunat să îmi spună condoleanţe şi cât suferă că au pierdut un colaborator şi un prieten adevărat şi, nu în ultimul rând le mulţumesc tuturor celor care astăzi, sunt convinsă, că l-au purtat în suflet! Bunul Dumnezeu să vă ocrotească şi să vă dea sănătate!”, a transmis pe Facebook fiica şoferului decedat. E.M.

 

 

 

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK