Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cel care a provocat accidentul de la Ţiţeşti zice că a vrut să intre în curte, nu să întoarcă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 881

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2450_30.jpgÎn ediţia anterioară am prezentat detaliile unui incident rutier, petrecut sâmbăta trecută, în comuna Ţiţeşti. Din primele cercetări, s-a stabilit că Ion D., de 47 de ani, din localitate, care era la volanul unui Volkswagen Touran şi circula pe DC 84, dinspre Valea Mănăstirii, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere şi a fost lovit de un autoturism Volkswagen Bora, condus, în acelaşi sens de mers, de Abel R., de 18 ani, şi el din Ţiţeşti. În urma impactului, ambii conducători auto au fost răniţi, primul dintre ei fiind transportat la spital de către o ambulanţă SAJ, cu diagnostic preliminar de traumatism cranio-cerebral. Tânărul de 18 ani a fost rănit la piciorul stâng, dar a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat transportul la spital.

Referitor la cele relatate, Ion D., şoferul implicat în accident, şi-a exprimat punctul de vedere la redacţia colegilor de la cotidianul „Argeşul”. „Eu nu am vrut să întorc, aşa cum susţin agenţii rutieri. Ajuns în apropiere de locuinţa mea, am semnalizat că urmează să intru în curte. Întrucât strada este destul de îngustă, am făcut o uşoară buclă spre stânga, pentru a mă putea încadra pe podul din faţa porţii, apoi am virat dreapta ca să intru. În acel moment am fost izbit de o maşină condusă cu viteză de un consătean, care nu a frânat deloc. Eu asta am încercat să le explic agenţilor sosiţi la faţa locului, dar aceştia nu m-au luat în seamă.”, le-a declarat omul. Cele afirmate de el au putut fi susţinute de imaginile înregistrate de o cameră de supraveghere video a unui magazin, care a surprins producerea accidentului. În imagini se vede cum Ion D. a făcut acea buclă spre stânga, trecând axul drumului, iar când a vrut să intre spre curte, a fost izbit de cealaltă maşină.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, chiar dacă victimă este chiar presupusul vinovat. În raport de susţinerile lui Ion D. şi de concluziile anchetatorilor, singura instituţie abilitată să stabilească de partea cui înclină balanţa adevărului este instanţa de judecată. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK