Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Muşcat de urs, pe când era la vânătoare

Incident sângeros, în penultima zi din anul 2019, în comuna Berevoeşti! Un bărbat a trecut prin clipe de groază după ce a fost muşcat de un urs în timp ce se afla la vânătoare împreună cu câţiva prieteni. Victima a ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung, unde a fost stabilizată, fiind transferată apoi la Spitalul Universitar Bucureşti.

Incidentul a avut loc într-o pădure din zona Râuşor, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, fiind atacat de o ursoaică ce avea în preajmă pui. El s-a ales cu o leziune gravă la gamba dreaptă şi multiple zgârieturi, fiind salvat din ghearele fiarei de tovarăşii săi de vânătoare. Rănitul a fost transportat de prietenii săi cu o maşină o mare parte din drumul spre spitalul din Câmpulung, fiind preluat pe traseu de o ambulanţă. Ulterior a ajuns, conştient, la Compartimentul de Primiri Urgenţe, acolo unde a primit primele îngrijiri şi a fost supus unor investigaţii medicale. S-a constatat că are muşchiul gambei distrus şi necesita o intervenţie de reconstrucţie. Din acest motiv, medicul de gardă a dispus transferul pacientului la Spitalul Universitar Bucureşti, la Secţia de Chirurgie Plastică şi Reparatorie. Ama IVAN

Evenimentul Muscelean