Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Muşcat de urs, pe când era la vânătoare

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 560

Incident sângeros, în penultima zi din anul 2019, în comuna Berevoeşti! Un bărbat a trecut prin clipe de groază după ce a fost muşcat de un urs în timp ce se afla la vânătoare împreună cu câţiva prieteni. Victima a ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung, unde a fost stabilizată, fiind transferată apoi la Spitalul Universitar Bucureşti.

Incidentul a avut loc într-o pădure din zona Râuşor, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, fiind atacat de o ursoaică ce avea în preajmă pui. El s-a ales cu o leziune gravă la gamba dreaptă şi multiple zgârieturi, fiind salvat din ghearele fiarei de tovarăşii săi de vânătoare. Rănitul a fost transportat de prietenii săi cu o maşină o mare parte din drumul spre spitalul din Câmpulung, fiind preluat pe traseu de o ambulanţă. Ulterior a ajuns, conştient, la Compartimentul de Primiri Urgenţe, acolo unde a primit primele îngrijiri şi a fost supus unor investigaţii medicale. S-a constatat că are muşchiul gambei distrus şi necesita o intervenţie de reconstrucţie. Din acest motiv, medicul de gardă a dispus transferul pacientului la Spitalul Universitar Bucureşti, la Secţia de Chirurgie Plastică şi Reparatorie. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK