Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Trei tineri din Aninoasa au tâlhărit un consătean

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 582

Trei tineri din Aninoasa, doi dintre ei minori, au fost trimişi în judecată şi condamnaţi pentru tâlhărie calificată, săvârşită asupra unui consătean.

Procesul lor a debutat la începutul lunii noiembrie, când Judecătoria Câmpulung, în Camera Preliminară, a admis rechizitoriul Parchetului, iar adolescenţii au fost trimişi în judecată pentru tâlhărie şi tâlhărie calificată. Este vorba de Gruia Gabriel I., Ionuţ Dragoş C. şi Andrei Fernando S., iar parte vătămată în proces a fost Axente Valentin P. După o amânare, instanţa s-a pronunţat pe 13 decembrie 2019. Majorul, Ionuţ Dragoş C., a primit o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani de închisoare, iar, timp de cinci ani, i-au fost interzise drepturile de a fi ales în autorităţi publice sau orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, de a alege, de la data rămânerii definitive a prezentei şi până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale.

Pentru minori, Andrei Fernando S. şi Ionuţ Dragoş C., instanţa a stabilit măsura educativă a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni, sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Argeş. În acest timp, băieţii au ca obligaţii să urmeze un curs de pregătire şcolară sau formare profesională; să nu se apropie şi să nu comunice cu ceilalţi inculpaţi, cu persoana vătămată, cu membrii familiei persoanei vătămate; să se prezinte la Serviciul de Probaţiune la datele fixate de acesta. Tinerilor li s-a tras atenţia asupra consecinţelor nerespectării obligaţiilor impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în această perioadă.

Fiecare dintre cei condamnaţi a fost pus să suporte contravaloarea cheltuielilor judiciare către stat. Ionuţ Dragoş C. are de achitat 600 lei, la fel şi Andrei Fernando S., iar Gruia Gabriel I. suma de 1.227 lei, din care 627 lei va fi achitată din fondurile Ministerului Justiţiei către avocatul Sorin Vlaicu.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacastă cu apel. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK